Bygget om for å møte konkurransen

Quality Hotel Ulstein forbereder seg på åpningen av nytt Thon-hotell.  

Publisert Sist oppdatert

En uke har det tatt å snu opp ned på restaurant- og barområdet.

– Man får et helt annet førsteinntrykk av hotellet, sier direktør John Bjørke fornøyd til vikebladet.no.

– Vi hadde et godt product, men opplevde restauranten som litt kald og upersonlig. Dette fjesløftet er for gjestene våre – og litt med tanke på det nye hotellet i Fosnavåg i bakhovudet, sier hotelldirektøren.

I tillegg til ombyggingen av restauranten, er baren skilt fra resepsjonsdesken. Utenfor inngangen er det blitt rundkjøring og bedre lyssetting. 

Nå håper direktøren at konferanse- og businesshotell også skal appellere til lokalbefolkningen.

Snart åpnar Thon et nytt hotel i Fosnavåg, men konkurransen skremmer ikke direktøren i Ulsteinvik.

– Nei, det er bare sunt med mer konkurranse i området. På sikt er et nytt hotel positivt for regionen og næringen. Jeg har også tro på at vi kan ta marknadsdeler fra Ålesund, sier John Bjørke.

LES OGSÅ: Thon åpner nytt hotell i Fosnavåg

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS