Går sammen for jenters rettigheter

Rezidors Nordensjef Thomas Engelhart slår seg sammen med Richard Branson, Chelsea Clinton og Malalas far i kampen for jenters rettigheter.

Publisert Sist oppdatert

Thomas Engelhart, Area Vice President i Rezidor Hotel Group, slår et slag både for sin egen datter Stella og for verdens kvinner ved å ta del i den globale kampanjen ”Fathers Empowering Daughters”.

Nå utfordrer han samtlige hotelldirektører på Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller i Norden til å ta et standpunkt for kvinners rettigheter, gjennom å oppfordre dem til å laste opp en video på kampanjesiden.

Bak kampanjen er G(irls)20, en ideell organisasjon som arbeider for å styrke jenters selvtillit og for å oppmuntre G20-lederne til å legge mer tid og ressurser på jenters muligheter. Kampanjen lanseres i forbindelse med G20-toppmøtet i Australia i august, og engasjerer menn verden over til å dele sin historie om hvordan de går frem for å styrke sine døtres muligheter i livet.

Ved å laste opp en kort video sammen med sine døtre, kan menn fra hele verden delta i kampanjen. Foruten Thomas Engelhart, har en rekke kjente personer allerede lastet opp sine bidrag. Eksempler er den britiske gründeren og eventyreren Richard Bransons og hans datter Holly, Bill Clintons datter Chelsea Clinton, artisten Shakira samt Rezidor Hotel Groups globale administrerende direktør Wolfgang M. Neumann. Gjennom å laste opp en video sammen med sin datter, håper Thomas Engelhart at hans kollegaer rundt omkring i Norden nå følger i hans fotspor.

– Jeg ønsker å være en inspirasjonskilde for min datter Stella. Enda viktigere er det at hun har tro på seg selv og at ingenting er umulig, og ved å være en støttende og tilstedeværende far håper jeg å gi henne muligheten til å følge og realisere sine drømmer. Jeg har samme holdning som forretningsleder og vil at mine kollegaer rundt om i Norden aktivt viser at også de brenner for kvinners rettigheter, sier Engelhart.

Han sier selskapet aktivt søker kvinner til lederstillinger, og at de tre siste rekrutteringer til Rezidors nordiske ledergruppe alle har vært kvinner.

Carlson Rezidor støtter kampanjen ved å donere 10 dollar for hver interaksjon i sosiale medier. Kampanjens offisielle sang, Little B, er skrevet av tidligere Grammyvinner Sarah McLachlan og den kanadiske forretningsmannen Frank Guistra.

Powered by Labrador CMS