NYE LOKALER: En optimistisk kvartett ønsker velkommen til Bølgen & Moi Gimle i Bygdø allé 53. Fra venstre: Soussjef Krzysztof Rybicki, restaurantsjef Elisabeth Löfström, daglig leder Linn Albertsson og hovmester Malin Wihlborg.

Tar Bølgen på Gimle

I dag åpner Bølgen & Moi ny restaurant på Gimle med provoserende «Pop- art»-kunst fra Mr. Kling på veggene. Og suksess-oppskriften fra Briskeby med champagnelunsj, ja den videreføres.

Publisert

Navnet på den nye restauranten er Bølgen & Moi Gimle, og fredag og lørdag er samtlige bord allerede oppbestilt. 

STAMGJESTER: Medeier og kjendiskokk Trond Moi er sterk i troen på at mange av stamgjestene fra Briskeby vil dukke opp også på Gimle. Foto: Jan Rune Eide

Medeier og kjendiskokk; Trond Moi, har tidligere uttalt at han er overbevist om at stamgjestene vil følge med på flyttelasset fra Briskeby til Bygdøy allé 53. Akkurat det vil han få svaret på de neste ukene, og det starter allerede på fredag med åpningsfest og lunsj-servering før aller første boblende champagnelunsjer på Gimle blir skjenket på lørdag.

– Vi har tatt med oss mye av sjela fra Briskeby over hit til Gimle, og da snakker vi blant annet om nøkkelpersonell, de solide betongbordene og ikke minst den tradisjonelle champagnelunsjen som mange har lurt på om vi vil fortsetter med også i Bygdøy allé. Og vi garanterer også samme flotte stemning som vi har hatt i alle de 19 årene på Briskeby med DJ-er fra inn- og utland og herlige rytmer,  forteller daglig leder Linn Albertsson som påpeker at gjestene selvsagt også vil merke en god del andre forbedringer i forhold til Briskeby.

Større utservering og frokost

– Vi har jo fått et fantastisk nytt kjøkken og lekre nye restaurantlokaler, men kanskje den største endringen er at vi ha fått mye mer plass med et stort og solrikt uteserveringsområde. Det hjelper også at vi er lokalisert midt i byens beste strøk som både er mer vibrerende og folksomt enn på Briskeby, sier Albertsson som nå kan arrangere lukkede selskap for grupper på opptil 130 personer.

–  I tillegg har vi endret matkonsept og fått et eget lounge-område for de som ønsker å trekke seg unna. Og så vil vi tilby det vi mener er byens beste søndagsbrunsj med stort dessertbord der du kan spise så mye du vil, og frokost blir det servert alle dager minus søndag,  opplyser Bølgen & Mois sjef på Gimle der lokalene for øvrig er dekorert med fargerik ”Pop-art”-kunst av Mr. Kling.

MR KLING: – Jeg liker å provosere litt med bildene mine, sier kunstner Mr. Kling, nærmere bestemt; Werner Kling. Kunstnerens innholdsrike ”Pop-art”-kunst vil pryde veggene i de nye lokalene til Bølgen & Moi Gimle de nærmeste månedene.
SJEF PÅ KJØKKENET: Soussjef Krzysztof Rybicki på plass i det splitter nye kjøkkenet til Bølgen & Moi Gimle.

Mr. Kling provoserer

Mr. Kling, eller Werner Kling, er en kreativ kunstner og mannen bak det nyvinnende sjakkspillet; «Chess Attack» som ble anerkjent av selveste Magnus Carlsen. Det var også Kling som lanserte ideen om 100 meter ”sprintski ”som ble en suksess på TV2 og svensk TV. I februar i år begynte energiske Mr. Kling også å male ”Pop-art”-kunst, og de første fargerike og spesielle verkene hans bli altså allerede å skue på veggene til nye Bølgen & Moi Gimle inntil en ny kunstner får vist seg fram ut på nyåret.

– Jeg prøver jo å provosere litt og komme med et budskap, og noe særlig bedre utstillingsplass enn dette er det jo vanskelig å få.  Skulle bare hatt enda mer veggplass å boltre meg på. Så blir det jo utrolig spennende å se gjestenes reaksjoner, sier Werner Kling.

Daglig leder ved Bølgen & Moi Gimle, Linn Albertsson, legger til at de også har mye annet spennende på programmet utover høsten. – Men nå gleder vi oss først og fremst til å åpne dørene igjen for lunsj på fredag der det også kommer til å bli masse overraskelser.

Powered by Labrador CMS