Clarion Hotel Oslo ble kåret til Clarions beste hotell under prisutdelingen til Strawberry sist helg. Direktør Tore Carlsson Sægrov jubler fortjent da seieren er et faktum.

Dette er oppskriften bak Bjørvika-suksessen

Clarion Hotel Oslo har tatt store markedsandeler.

Publisert Sist oppdatert

Clarion Hotel Oslo:

Sted: Bjørvika, Oslo

Direktør: Tore Carlsson Sægrov (37)

Antall rom: 255

Eier: Hav Eiendom, driftes av Strawberry

Direktør Tore Carlsson Sægrov (37) har god grunn til å være stolt: Sist helg gikk hotellet til topps i kåringen av årets Clarion-hotell under Strawberry sin årlige galla i Stockholm.

Carlsson Sægrov er nå inne sitt tredje år på Oslo-hotellet, og hotellet har vært nominert to ganger. Det er sterkt.

– Vi har lagt bak oss et veldig bra år med godt belegg hvor vi kan vise til den beste snittprisen av samtlige Clarion-hoteller i Norden. Samtidig scorer vi høyt på service og renhold på TripAdvisor - og vi har tatt store markedsandeler i Oslo-markedet. Jeg er heldig som har en fantastisk ledergruppe og dyktige ansatte. Resultatene kommer ikke av seg selv, sier direktøren til Hotellmagasinet.

– Hvordan har dere klart å oppnå disse resultatene i løpet av så kort tid, Tore?

– Det er tøffe krav som ligger til grunn for å vinne kåringen. Å klare å balansere det å ha svært fornøyde gjester i form av å yte den beste servicen, være best på renhold og tilby fantastisk frokost er hardt. Vi har hele tiden fokus på helheten og blir aldri helt fornøyde samtidig som vi har et ønske om å prestere litt bedre hver dag. Et sammensveiset og effektivt team er avgjørende, og det å skape en god arbeidskultur og ha god kostnadskontroll uten at det går ut over kvaliteten er også viktig. For å klare alt dette må du ha flinke og fornøyde ansatte. Samtidig må jeg trekke fram markedsteamet som har gjort en fenomenal innsats, oppsummerer han.

Direktør ved Clarion Hotel Oslo, Tore Sægrov Carlsson.

Tore er engasjert i det han gjør. Hver dag setter han av fem minutter med en til to ansatte for å høre hvordan det går på jobb og privat.

– Jeg er oppriktig interessert i hvordan folk har det. De ansatte må trives på jobb, understreker han.

Bjørvika er under utvikling. Også på dette området er direktøren svært engasjert.

– Bjørvika er ikke ferdig utviklet. Det vil komme flere restauranter, Meny-butikk og vinmonopol den nærmeste tiden. Hotellet ligger perfekt til i forhold til utviklingen av området, sier Tore Carlsson Sægrov.

Powered by Labrador CMS