Best Western til Tromsø

Hyggelige Amalie Hotel ønskes velkommen som nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts.

Publisert

Hotellet, som ligger i Sjøgata midt i Tromsø sentrum, blir et Sure Hotel by Best Western. Dette er varemerket for mellomklassehotellene med bra standard og service til en riktig pris.

Amalie Hotel er et lite, hyggelig hotell midt i Tromsø sentrum med 48 rom og nyrenovert frokostrestaurant. Hotellet eies og drives av Idar K. Gabrielsen, som en del av Enter Tromsø med totalt 5 overnattingsbedrifter og leiligheter.

Aktivitet døgnet rundt

TIL BW: Amalie Hotell i Tromsø går under Best Western´s vinger.
TIL BW: Amalie Hotell i Tromsø går under Best Western´s vinger.

Tromsø er Nord-Norges «hovedstad», og et populært reisemål for alle som vil se nordlys fra september til mars. Fra 20. mai – 20. juli er det midnattssol, og da er det aktivitet døgnet rundt i byen som også kalles Nordens Paris.

– Vi har jobbet lenge med å få et medlemshotell på plass på denne viktige destinasjonen. Tromsø tiltrekker seg turister så vel som forretningsreisende, og byen har også et yrende kulturliv i tillegg til Norges arktiske universitet, som er verdens nordligste, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Vi har stor etterspørsel etter hotell i Tromsø, og Amalie Hotel med sin sentrale beliggenhet og personlige service passer ypperlig både for våre corporate gjester og de feriereisende, fortsetter hun.

Ønsket internasjonal virksomhet

– Det er viktig for oss å beholde hotellet som en del av Enter Tromsø med våre andre overnattingsbedrifter, og samtidig bli del av en internasjonal virksomhet, sier Idar K. Gabrielsen, eier og daglig leder av Enter Tromsø. – Det har vi mulighet til i Best Western Hotels & Resorts. Samtidig får vi et nettverk med profesjonelle ansatte i Best Western, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene, spesielt innen corporate segmentet, vil bidra til at hotellet får tilgang på en helt ny kundegruppe.

Powered by Labrador CMS