BW får nytt hotell i Kristiansand

Yess Hotel Kristiansand går inn i Best Western Hotels & Resorts sin voksende hotelportefølje i Skandinavia. Hotellet blir en del av brandet Sure Hotel Collection by Best Western.

Publisert

Yess Hotell Kristiansand har 67 rom og ligger sentralt i den hyggelige hovedgaten i Kristiansand. Hotellet ligger også bare få minutters gange fra buss- og togstasjonen, samt ferjeleie. Blant mange opplagte severdigheter i Kristiansand kan man nevne Aquarama, Norges største indendørs badeland og spa.

Hotellet kommer til å bli en del av Sure Hotel Collection by Best Western.

– Best Western passer godt til vårt hotell, ettersom vi er veldig opptatt av å beholde Yess! som et selvstendig konsept og varemerke. Samtidig ser vi verdien av å inngå i et globalt brand, og dermed kunne tilby våre gjester et attraktivt loyalitets-program, sier daglig leder på Yess Hotell Kristiansand, Anna Markussen.

Populært

Yess Hotell Kristiansand er kjent for å være blant de mest populære hoteller i byen. Fokuset er på komfort og nærværende vertskap.

– Vi er glade for, å ønske Anna og hennes team velkommen i familien. Det er ingen tvil om at dette hotellet drives ambisiøst og med utgangspunkt i en god gjesteopplevelse. Med det samme man kommer inn, merker man tydelig den positive og imøtekommende atmosfæren som mange gjester roser hotellet for. Hotellet er med sin sentrale plassering og komfortable rom et opplagt valg for både firmakunder og feriereisende, sier Søren Nystrøm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Norge.