BW åpner flyplasshotell i nord

Best Western Hotels & Resorts åpner nytt flyplasshotell på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

Publisert

I juni 2019 åpner et nybygd flyplasshotell med 160 rom på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

Flyplassen ligger strategisk plassert mellom Harstad og Narvik og har de siste årene opplevd sterk vekst i antall reisende. Flyplassen har ca. 750.000 passasjerer per år. Flyplassen er også en viktig base for militæret i Nord-Norge.

Blir et Sure Hotel by Best Western

Hotellet vil eies av BW Hospitality Group, CIC Hospitality og Wexus Gruppen. Hotellet kommer til å bli et Sure Hotel by Best Western. Dette er et av Best Western kjedens nye varemerker som står for behagelig overnatting i personlige hotell med bra verdi og basistilbud.

– Det er svært gledelig at vi får et hotell til i Nord-Norge, som i tillegg er et helt nybygd hotell, sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia. – Vi ser et stort potensial i å kunne fylle hotellet både med gjester som reiser privat og i jobbsammenheng.

F.V.: Egil Messmer (CEO Wexus), Matthias B. Tanski (CEO CIC Hospitality), Johan Kukacka (CEO Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia), Ronny Granli (Teknisk Direktør Wexus).

– En fantastisk mulighet

– At vi får muligheten til å bygge dette hotellet er fantastisk, da det finnes en stor etterspørsel i regionen etter moderne og personlige hotellrom med høy verdi for gjestene, sier Matthias B. Tanski CEO for CIC Hospitality som skal drive hotellet. – Vi har også planer om å bygge og drive flere hoteller på andre strategiske lokasjoner i Norge og Sverige.

– Dette er en stor og viktig jobb for Wexus Gruppen som står for total entreprisen av hotellet. Vi ser stort potensiale i regionen og ser frem til et spennende prosjekt og eierskap sammen med CIC og BW, sier Egil Messmer i Wexus Gruppen.

Powered by Labrador CMS