FLYPLASS-HOTELL: Den danke hotellkjeden Zleep Hotels åpner i 2024 sitt første hotell ved flyplassen i Berlin.

Dansk lavpriskjede satser i Berlin

Zleep Hotels utvider porteføljen.

Publisert Sist oppdatert

Med skandinavisk design, god funksjonalitet og bærekraft og effektiv digitale tilbud åpner Zleep Hotels sitt første hotell i den tyske hovedstad, heter det i en pressemelding fra Zleep Hotels.

Hotellkjeden ble grunnlagt i 2003 og eies av Peter Haaber.

Fakta: Zleep Hotels

  1. Zleep Hotels er en del av Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps visjon er alltid å levere kvalitet, service og design til en god pris for de mange.
  2. I dag består hotellkjeden av 10 hoteller i Danmark og et i Sverige, og fire nye hotellprosjekter er allerede i gang.
  3. Målet er at drive 40 hoteller i 2025 i samarbeid med Deutsche Hospitality som har 160 hoteller globalt.

Kilde: Zleep Hotels

Sammen med prosjektpartneren, Project Immobilien Group, åpner Deutsche Hospitality hotellet med 198 rom i første kvartal 2024. Hotellet blir lokalisert på Alexander-Meissner-Str. 4, 12536 Berlin - rett ved flyplassen.

LES OGSÅ: Snart åpner Norges råeste villa

Hotellet tilbyr skandinavisk, minimalistisk design under mantraet ”A great night’s Zleep” uten å gå på kompromiss med kvaliteten og komforten. Romene er utstyrt med ekstra lange, komfortable senger, smart-TV, høyhastighets WI-FI, og hjemlig belysningskonsept. Materialene er valgt med bærekraftighet.

Hotellet har en restaurant, en lounge og 55 parkeringsplasser. Reisende kan også foreta digitale inn- og utsjekk og andre digitale tjenester.

I øyeblikket omfatter Zleep Hotels portefølje 15 hoteller i Danmark, Sverige og Spania. Utover den nylige åpningen av det hittil største Zleep Hotel i Madrid, er det i øyeblikket planlagt ytterligere hotellåpninger i hele Europa, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

LES OGSÅ: Hotellmagasinet mot nye høyder

Med Zleep Hotels, har Deutsche Hospitality fire hoteller ved Berlin Airport: Steigenberger Hotel og to IntercityHotels.

Powered by Labrador CMS