Moxy Oslo X

Bygger ut Norges første Marriott hotell

Allerede halvannet år etter åpningen av Moxy Oslo X, bygges hotellet ut med 154 rom. – Det har gått over all forventning, sier Mads Jacobsen i Belvar.

Publisert


Det er Belvar som drifter Moxy Oslo X på Hellerudsletta, og administrerende direktør i hotellkonsernet, Mads Jacobsen, forteller at byggeprosessen allerede har startet.  

– Lenge før hotellet ble bygget, var det planlagt flere rom når markedet var modent. Vi er der nå og det langt tidligere enn vi hadde våget å håpe på. Dette betyr at vi til høsten kan tilby vår stadig voksende kundegruppe nesten 900 sengeplasser fordelt på 430 rom, sier han.

Administrerende direktør i hotellkonsernet Belvar, Mads Jacobsen.

I tillegg til hotelldrift, består virksomheten av 20 000 kvadratmeter event-, messe-, kurs- og konferansefasiliteter samlet under X Meeting Point. De nye hotellrommene kompletterer konseptet og åpner opp for nye kunder og markeder.

Tidlig jul

Ellen Arnstad, administrerende direktør for Moxy Oslo X og X Meeting Point, er svært fornøyd med satsingen.

Ellen Arnstad, administrerende direktør for Moxy Oslo X og X Meeting Point.

– Dette er fantastiske nyheter og viser at vi har truffet godt i markedet. Vi har hele tiden vært opptatt av å være annerledes og sørge for en egen x-faktor i alt vi gjør overfor våre kunder. Moxy Oslo X er en viktig del av denne annerledes opplevelsen, og denne nyheten er som en tidlig julepresent for oss.

Arnstad kan se tilbake på et innholdsrikt år hvor hotelldriften har bedret seg måned for måned og hvor en rekke store arrangementer er avholdt.

– 2018 har generelt vært veldig godt for oss og vi har gjennomført mer enn 800 arrangementer siden oppstarten. Høydepunktet var Barack Obamas opptreden hos oss under Oslo Business Forum, men vi har også vært vertskap for forskjellige arrangementer som EM i boksing for kvinner, messen Vei og anlegg, Classic Car Show og nylig har Rubicon spilt inn et helt nytt talentshow som har premiere på TvNorge på nyåret. Vår visjon er «Velkommen til muligheten», og det har vi levert på i 2018, sier Arnstad.

Offensiv satsing

Det er hotellgiganten Marriott som eier varemerket Moxy, og Moxy Oslo X er enn så lenge kjedens enste skandinaviske hotell. Det er det norskeide selskapet Belvar som er Moxys viktigste driftsoperatør, og det skal bygges ytterligere 47 Belvar-drevne Moxy-hoteller i Europa de neste fire årene.

– Vi drifter allerede 14 hoteller under samme brand og kjenner godt igjen den positive utvikling som Moxy Oslo X opplever. Det skal likevel nevnes at dette hotellet er i særstilling da det til nå er det eneste med store messe- event og kongresslokaler. Dette betyr at det er enda en grunn til å berømme Ellen Arnstad og hennes team for hva de har oppnådd i det første hele driftsåret, sier Jacobsen.

Selv mener Arnstad at en av årsakene til at X Meeting Point og Moxy Oslo X er blitt valgt som arena av så mange spennende aktører er fokuset på å skape opplevelser sammen med kundene, ikke på å selge kvadratmeter.  

– I en verden hvor vi kommuniserer mer og mer virtuelt, har vi stor tro på fysiske møteplasser. Arenaer hvor vi ikke bare kan se, men også føle, lytte, lukte, smake og snakke sammen. Hos oss kjøper kundene en helhetlig opplevelse og dette fokuset bidrar til at vi kan legge bak oss et år med høyt volum og mye oppmerksomhet fra både medier, kunder og ulike bransjer. Vi ser frem til nye utfordringer med et enda bredere tilbud i 2019, sier hun.   

Fakta: Belvar      

Etablert: 2009

Eier av: Mads Jacobsen, Rune Firing og Asmund Haare

Konsernets virksomhet: Europas største samarbeidspartner til verdens største globale hotellkonsern, Marriott. Drifter i dag 18 hoteller for konsernet, og får ytterligere 47 Marriott-hoteller i porteføljen i løpet av de neste fire årene.

Franchisevirksomhet: Konsernet eier også franchise-brandene First Hotels, restaurantkonseptet GÅRD og konferansekonseptet X Meeting Point.   

Powered by Labrador CMS