KOMMER: Italias ambassadør Stefano Nicoletti blir eksklusiv gjest under den offisielle åpningen 26. august.

Italias ambassadør åpner hotellrestaurant på fjellet

Beitostølen har 19 serveringssteder fordelt på 374 fastboende. 

Publisert Sist oppdatert

Det investeres rundt en halv milliard på Beitostølen: I tillegg til nytt spaanlegg, bygges det også en 420 m2 stor italiensk restaurant med eget vinmerke fra vingård i Italia i tilknytning til det nye Riddergaarden-komplekset.

Den offisielle åpningen av restauranten Casa Montagna er 26. august, og da kommer Italias ambassadør Stefano Nicoletti. Restauranten åpnet for publikum 1. juli.  

VÆR SÅ GOD - SPIS: Beitostølens nyeste restuarant, Casa Montagna, åpnet for publikum 1.juli, men den offisielle åpningen er 26. august.

– Etter å ha kontaktet ambassaden og hatt noe mailkorrespondanse, fikk vi satt opp et møte med ambassadøren på ambassaden i Oslo 2. mai. Nicoletti viste seg å være en veldig trivelig kar, med stor entusiasme for fjell og friluftsliv. Han har gått mye i Dolomittene fortalte han, og han og hans kone gleder seg stort til å komme til Beitostølen, sier daglig leder i Beitostølen Invest, Terje Fahre, i en pressemelding. 

EKSLUISIVT: Det er ikke spart på noe til den 420 m2 store italienske restauranten. Også eget vinmerke fra italiensk vingård er på plass.

Ambassadøren skal være på Beitostølen både lørdag og søndag denne siste weekenden i august. Den erfarne restauratøren Odd Bjørung, som nå er bosatt på Beitostølen, og har vært en viktig rådgiver for oppbyggingen av Casa Montagna, skal være vert for ambassadørparet, og ta dem med på en fin utflukt i fjellheimen denne weekenden.

Beitostølen har 374 fastboende, men hele 19 ulike serveringssteder. 

– Med mine erfaringer på Beitostølen gjennom flere tiår, har jeg formidlet noen tanker og ideer på hva som passer inn i dette fantastiske nybygget. Beitostølen behøver en restaurant som nettopp dette, der man kan nyte et godt måltid i fine og rolige omgivelser. Dette blir et kvantesprang opp for destinasjonen. En ny epoke for Beitostølen!

Powered by Labrador CMS