SJEKKER INN: Per Sandberg og Bahareh Letnes overtok Grand Hotel i Halden rett før korona-pandemien. Nå har hotelldriften blitt tv-serie.

Kjendispar skal drifte hotell i TV-serie

«Per & Baharehs Grand Hotel» skal vises på TV2.

Tidligere FrP-politiker Per Sandberg og Bahareh Letnes har realisert drømmen om å åpne hotell og bar – men uten tidligere erfaring med hotelldrift tar paret seerne med på den kronglete veien hvor målet har vært å skape et pulserende samlingspunkt i Halden.

LES OGSÅ: Oslo Plaza med storinvestering

Paret har tatt over Grand Hotel midt i sentrum av byen, og sammen står de ansvarlige for drift av både hotell og bar. I dokuserien «Per & Baharehs Grand Hotel», som har premiere 6. mars, følger vi de ferske hotelleierne i Haldens egen versjon av «Hotell i særklasse», heter det i en pressemelding fra TV2.

Jobbet døgnet rundt

Per og Bahareh tok over hotellet rett før korona-pandemien feide over kloden, og skulle ha åpnet i mars 2020. Dét gikk ikke helt etter planen. Men da TV 2-kameraene begynte å følge dem, i forkant av sommersesongen 2022, hadde baren kommet godt i gang og åpningen av sommerhotellet sto for tur. Og utfordringene står i kø for paret.

– Her kommer det mye rart, altså. Vi har begge bydd på oss selv. Vi var amatører da vi startet, så folk får dømme etter hvert. Jeg har mest lyst til å reise bort når serien skal gå på tv, sier Per Sandberg og ler.

LES OGSÅ: Han blir nye daglig leder på TAK Oslo

Per forteller at han er stolt over hotellprosjektet.

– Vi har holdt på i tre sesonger, og 2022 var det første året vi holdt på sammenhengende gjennom et helt år. Egentlig så er det utrolig at vi begge står på beina, for dette har kostet på alle mulige måter. Vi har vel jobbet nærmest døgnet rundt i tre sesonger, men vi er flinke til å både «kicke» hverandre og å ha det litt morsomt også, og det tror jeg vil kommer godt fram i tv-serien, sier Sandberg.

Premiere i mars

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, gleder seg til å ta tv-seerne med til Grand Hotel i Halden.

– Først og fremst er vi veldig takknemlige for at Per og Bahareh har latt tv-kameraene følge dem både foran og bak bardisk og hotellresepsjon. Begge to byr virkelig på seg selv – ofte helt uten filter. Sånt blir det gode og ærlige tv-programmer av. Her mener vi at seerne kan vente seg en aldri så liten perle av en tv-serie, sier Haldorsen.

«Per & Baharehs Grand Hotel» har premiere på TV 2 Play og TV 2 Zebra 6. mars.

Powered by Labrador CMS