SATSER: Scandic-kjeden har som mål å bli markedsledende med nysatsingen Scandic GO. Kjeden har snart to hoteller i Stokcholm.

Scandic Go utvider i Stockholm

Har to hoteller i den svenske hovedstaden. 

Publisert Sist oppdatert

Nylig kunne Scandic melde at det første Scandic Go-hotellet åpner i Upplandsgatan i Stockholm i september. 

Nå har selskapet signert leieavtale for ytterligere et hotell, på Fridheimsplan på Kungsholmen i Stockholm med 221 rom (se flere bilder av Scandic Go-hotellet lenger ned i saken)

Bygget skal nå renoveres, før det etter planen åpner sensommeren 2024. Leieavtalen er inngått med Pandox, som er Scandics største huseier.

Scandic har signert leieavtale for ytterligere et Scandic Go-hotell sentralt i Stockholm. Dette er kjedens nye hotellvaremerke i det hurtigvoksende økonomisegmentet.

Varmmat døgnet rundt

Fridhemsplan er en av de store inngangsportene til Stockholm sentrum. Leiligheter, restauranter, barer, butikker og store grøntarealer gjør det til en levende bydel, som tiltrekker seg både fritids- og forretningsreisende.

– Vi er svært glade over å få åpne vårt første hotell på Kungsholmen. Med kompakte hotellrom og arealeffektive fellesarealer, er eiendoms- og hotellkonfigurasjonen svært egnet for å skape et nytt Scandic Go og fortsette ekspansjonen i det hurtigvoksende økonomisegmentet. Gjennom å utvide Scandic Go, fortsetter vi å styrke hotell- og produktutvalget vårt i Stockholm, samtidig som vi akselererer arbeidet med å ta en ledende rolle og utvikle segmentet i Norden, sier konsernsjef Jens Mathiesen i Scandic Hotels Group.

Bra pris, innbydende design, smidig selvbetjening og frokost og varmmat til alle døgnets tider kjennetegner det nye Scandic Go-varemerket. 

Skal bli markedsledende

Hotelrommene har et ungt design, smarte løsninger og gode oppbevaringsmuligheter, noe som etterspørres av en ny målgruppe med fritidsreisende som er mer opptatt av byens kulturtilbud og aktiviteter enn selve hotellbesøket.

– Det er gode nyheter at vi åpner det andre Scandic Go-hotellet i Stockholm neste år. Vår ambisjon på sikt er å bli markedsledende i Norden i økonomisegmentet. I Norge har vi over tid opplevd stor interesse blant huseiere, og sammen med hele organisasjonen vår ser jeg frem til å introdusere Scandic Go her i Norge, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Under renoveringen vil Pandox gjennomføre en teknisk oppgradering av eiendommen. For Scandic er bærekraft en sentral del av virksomheten, og nettopp derfor skal Scandic Go sertifiseres med Svanemerket - Nordens offisielle miljømerke - etter åpning.

Powered by Labrador CMS