God stemning blant denne gjengen hos Pier 42 som ligger inne på boutiquehotellet Amerikalinjen bare et langskudd unna Oslo sentralstasjon.

Amerikalinjens cocktailbar inn på prestisjefylt liste

Pier 42 blant 100 beste. 

Publisert Sist oppdatert

Pier 42:

I hjertet av boutiquehotellet Amerikalinjen ligger cocktailbaren Pier 42. Inspirert av legendariske Pier 42 på Manhattan, hvor tusenvis av nordmenn først satte foten på det amerikanske kontinentet. Ledet av den prisvinnende bartenderen Adrián Michalčík, byr baren på unike cocktails som speiler historiske og kulturelle aspekter fra Norge og New York. Pier 42 er et ideelt møtested for internasjonale gjester som ønsker å oppleve ekte skandinavisk gjestfrihet.

Kilde: Nordic Choice & Hotels. 

Top 500 Bars har nylig offentliggjort sin rangering, og blant de mest anerkjente etablissementene har Amerikalinjens cocktailbar, Pier 42, klatret inn på topp 100-listen over verdens mest innflytelsesrike barer. Dette markerer et historisk øyeblikk, da Pier 42 er den første lobbybaren i Norden som oppnår en slik høy anerkjennelse på den internasjonale scenen, heter det i en pressemelding fra Nordic Hotels & Resorts. 

Les også: Dette er Nordens mest spennende hotellby

For å utvikle listen har Top 500 Bars utviklet en algoritme og samlet tusenvis av data om cocktailbarer fra hele verden. Datapunktene kommer fra et bredt spekter av kilder på mer enn 20 forskjellige språk, og inkluderer informasjon fra journalister, eksperter og influencere, i tillegg til vurderinger fra ulike rangeringsplattformer og søkemotorer som samler tilbakemeldinger fra publikum. 

Resultatet er en demokratisk liste over de 500 fremste barene globalt – laget av folket.

Les også: Amerikalinjen setter rekorder

Pier 42 og deres Head of Mixology, Adrián Michalcík, er ingen nykommere i verden av mixologi, og har siste årene samlet på seg flere anerkjennelser og priser. 

Nylig feiret Pier 42 flere anerkjellenser ved Norse Bar Show, hvor de tok hjem priser for 'Beste Cocktailmeny 2023', 'Beste Bartender 2023', og 'Beste Bar-team 2023'.

Adrián Michalcík tok selv med seg den gjeve tittelen ‘Global Bartender of the Year’ ved World Class Cocktail Festival.

Ps: Himkok endte på 9.plass i den samme kåringen, og er  med det Norges beste på listen.  

Powered by Labrador CMS