HARSTAD: Thon Hotel Harstad oppgraderer.

Slik blir nye Thon Hotel Harstad

Thon Hotels utvider i Harstad. Totalt blir hotellet på 10,000 kvadratmeter fordelt på 190 rom og et stort konferansesenter med plass til 500 personer.

Publisert Sist oppdatert


Ikke før Petter Stordalens hotellnyhet fra Harstad er fordøyd
, slår en annen hotellkonge til med nyheter. For i dag slapp Thon Hotel nyheten om at de ruster opp i nord.

– Thon Hotel Harstad ligger både sentralt og idyllisk til ved kaia i sentrum. Vi satser på konferansemarkedet og utvider konferansedelen og overnattingskapasiteten ved hotellet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Stenger ikke

NYTT: Slik blir hotellet etter oppgraderingen.
FROKOST: Slik er den nye frokostsalen på Thon Hotel Harstad.

Thon Hotel Harstad holder åpent under utbyggingen.

– Utvidelsen er delt opp i to deler. Første del består av å utvide dagens konferansesenter slik at vi vil ha kapasitet til ca. 500 personer på én flate. Vi vil ha et 500 kvadratmeter stort lokale som kan brukes til kongresser, konserter og banketter, i tillegg til dagens 250 m² konferanseareale. Samtidig bygges det også 32 nye hotellrom fordelt på tre etasjer. Del to av prosjektet består av en utvidelse av frokostsalen til 300 sitteplasser over 2 etasjer og 20 nye hotellrom. Totalt vil vi ha 190 rom med ca. 450 sengeplasser, sier hotelldirektør Odd Kåre Sivertz-Pettersen.

Thon Hotel Harstad ligger i Sjøgata 11 og har treningsrom, bar, loungeområde og takterrasse med utsikt over Vågsfjord.

Alle rommene ved Thon Hotel Harstad er nyoppusset og smakfullt innredet. De nye hotellrommene vil få samme design. Bak interiøret står som vanlig designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og MNIL Trond Ramsøskar.

Ombyggingen og utvidelsen av Thon Hotel Harstad ferdigstilles desember 2020.

Powered by Labrador CMS