Hotel Bristol lanserer ny nettside

Nå kan gjester bestille rom og booke Afternoon Tea på hotelbristol.no.

Publisert Sist oppdatert


Hotel Bristol var det første hotellet som ble kjøpt av Olav Thon i 1974. Men hotellkongens forhold til hotellet stoppet på ingen måte opp der. I 2019 giftet han seg nemlig med Sissel Berdal Haga Thon på Hotel Bristol.

De siste årene har hotellet blitt oppgradert og de unike detaljene har blitt bevart. Bak oppussingen står Olav Thon Gruppens designansvarlig, nevnte Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

– Særegent

Hotel Bristol har 251 rom og suiter, bar, restaurant, treningsrom, konferansesenter og bankettavdeling med flotte festsaler, kunst og antikviteter.

– Hotel Bristol er en del av Thon Hotels, men er et helt særegent hotell hva gjelder interiør, mattradisjoner og service. Derfor ønsket vi at hotellet skulle få en egen nettside og merkevaren blir nå ytterligere forsterket. Vi er godt fornøyd med arbeidet som er lagt ned med de nye nettsidene, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

NB: Saken fortsetter under bildet.

VELG ROM: Gjestene kan nå velge selv hvilken suite de vil bo i.

 

Nettsiden reflekterer hoteller

– Gjestene våre kommer tilbake til oss fordi de setter pris på atmosfæren på hotellet. Dette har vi forsøkt å gjenskape på hotelbristol.no. Hotel Bristol er elegant, tidløst og med mye historie i veggene. På forsiden av de nye nettsidene er det enkelt å finne frem til menyer og eksklusive pakker som vi tilbyr, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen.

– Dette har vært et spennende prosjekt. Vi har utforsket nye funksjoner som salg av tilleggsprodukter og en helt ny "Min side" som skal gjelde på tvers av Hotel Bristol og de andre hotellene, sier prosjektleder Camilla Steen i Olav Thon Gruppen.

Det er selvsagt fortsatt mulig å bestille rom på Hotel Bristol via thonhotels.no og i Thon Hotels-appen.

Powered by Labrador CMS