Yrkes-VM godt igang

Publisert Sist oppdatert

Elise Rønning forsvarer de norske fargene i Japan.

WorldSkills Competition 2007 i Shizuoka er nå godt igang. Innen kokk konkurrerer Elise Rønning, til daglig ansatt på Hotel Britannia i Trondheim. Henne møter du i neste nummer av Hotellmagasinet. I Japan  konkurrerer hun om heder og ære med de beste unge kokker i verden.
 
Det norske Yrkeslandslaget består av ungdom i alderen 18 - 22 år og som er best i sine fag. De er alle uttatt etter nasjonale konkurranser, og representerer Norge i verdens største yrkeskonkurranse, WorldSkills Competition (Yrkes-VM). Deltakerne har kun anledning til å delta en gang i Yrkes-VM, og hvert land kan kun stille med en utøver i hvert fag.

Fra den norske landslagsledelsen uttales det om kokke-konkurransen at Elise Rønning manglet noen råvarer og måtte improvisere, men synes resultatet ble bra. Tiden holdt, men hun synes forholdene rundt henne var dårlig organisert. Selv holder hun orden på sitt arbeidsområde.

Innen servitør deltar Dina Bekkedal fra Oslo og innen faget konditor er det Annemari Erlbeck også bosatt i Oslo, som forsvarer de norske fargene.

Hotellmagasinet ønsker de norske deltagerne lykke til i konkurransene.
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS