Storkjøkkensenteret inntar Sørlandet

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Storkjøkkensenteret fortsetter sin landsdekkende satsing, og Agder Storkjøkkensenter AS er nå en realitet. 

Det er Sølandet Klima og Kuldeservice AS som eies av Steinar Bjørsvik og Hans G Kojan som utvider og blir totalleverandør av storkjøkkenutstyr. Kjøl, frys og profesjonelle vaskerimaskiner blir solgt under samme profil som resten av storkjøkkensentrene i Lillehammer, Fredrikstad, Drammen, Haugaland og Bergen. 

 

Vil være landsdekkende

Både Bjørsvik og Kojan sammen med sitt profesjonelle mannskap ser verdien av å kunne samarbeide på tvers av fylkesgrenser. Sammen er de ulike storkjøkkensentrene blitt en betydelig aktør på det norske markedet noe som igjen kommer kundene til gode i form av bedre innkjøpsbetingelser, kompetanseheving og tilgjengelighet.

Storkjøkkensenterets mål er å være landsdekkende innenfor sin bransje og kunne tilby de samme høykvalitetsproduktene og den samme tekniske service fra Lindesnes til Nordkapp.

Lokale storkjøkkensentre med lokale eiere vil være med å demme opp for en sentralisering av bransjen og sikre at uansett hvor i Norge kundene befinner seg skal de få det samme tilbudet både på produkter, service, pris og kvalitet. Hvert senter er egne aksjeselskaper og dermed er Storkjøkkensentrene samlet helnorske foretak med eiere og ansatte godt plassert i sine hjemmedistrikter. Det er her ute kundene befinner seg og det er her ute kundene trenger hjelp. Her kan kundene ringe ”sitt” storkjøkkensenter og få den hjelpen de trenger fra folk som kjenner kulturen, dialekten og lokale forhold.

 

Formidabel respons

- Responsen fra markedet har vært formidabel og kundene ser den store fordelen det er å ha ”sin” storkjøkkenleverandør i sitt nærområde. Samlet har denne grupperingen sikret seg noe av det beste bransjen har å by på innen maskiner og utstyr. Samlede innkjøpsavtaler fra noen av de beste produsentene i verden kan de konkurrere med hvem det skulle være både på pris og kvalitet. Når de i tilegg besitter egne topp utdannede serviceteknikere og montører, planløsere og salgsavdelinger med erfarne bransjefolk er vel ordtaket ”gå ikke over bekken etter vann” på sin plass. Agder Storkjøkkensenter AS vil med sin brede kompetanse og sitt dyktige team bli en spennende aktør av alt innen storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og profesjonelle vaskerimaskiner på Sørlandet, skriver Storkjøkkensenteret i en pressemelding til Hotellmagasinet.

Se mer på  www.storkjokkensenteret.no

Teaser:

Storkjøkkensenteret fortsetter sin landsdekkende satsing, og Agder Storkjøkkensenter AS er nå en realitet. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS