Skal lede storsatsing i Trondheim

Publisert Sist oppdatert

-Hotellet skal bli et nasjonalt landemerke og et fyrtårn i byen. Samtidig sikter vi mot det internasjonale konferansemarkedet sier Stig Hillestad, nyansatt hotelldirektør ved Clarion Hotel & Congress Trondheim. Hillestad har de siste to årene bodd på Ranheim i Trondheim og ser frem til også å ha sin arbeidsplass i byen.

Stig Hillestad kommer fra stillingen som hotelldirektør ved Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo, der han har vært siden 2007. Han er utdannet fra Handelshøyskolen BI og har tidligere jobbet som blant annet salgssjef i Choice Hotels Scandinavia der han har vært kandidat til prisene Årets Leder og Sales person of the Year.

-Clarion Hotel Royal Christiania har hatt en svært god utvikling og levert gode resultater under Stigs ledelse. Clarion Hotel & Congress Trondheim er en viktig satsning for selskapet. Stig er en mann som tar de store utfordringene. Og stort større utfordring enn dette får du ikke, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

Clarion Hotel & Congress Trondheim får et areal på 31.500 kvadratmeter, kan tilby 400 rom og suiter og et 3.000 kvm stort kongressområde. Hotellet vil ligge i Trondheims nye bydel, Brattøra. Nærmeste nabo til hotellet blir det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock, Rockheim. Her er også næringsparker, BI og Pirterminalen, med landets største badeland

-Forrige mandag la vi ned grunnsteinen på hotellet, og vi fikk en liten forsmak på hotellets storhet. Jeg gleder meg til å kunne hilse 130.000 hotellgjester og 80.000 konferansedeltakere velkommen hvert år, sier Hillestad.

Thumbnail Image: