Oppskriftsdugnad for hjertesyke barn

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Takket være engasjerte bedrifter som har rangert sine favorittoppskrifter på nett, kunne TINE Storhusholdning overrekke 25 000 kroner til Foreningen for hjertesyke barn på alle hjerters dag. 

I to uker har storhusholdningsbedrifter rangert sine favorittoppskrifter på www.tinepåmenyen.no, og for hver oppskrift har TINE Storhusholdning gitt en krone til Foreningen for hjertesyke barn. Målsetningen var at det skulle rangeres oppskrifter for 25 000 kroner, og i går ble dette målet nådd. Dermed kunne sjekken på 25 000 kroner overleveres. 

– Dette er utrolig positivt for oss. Ikke bare er det med på å synliggjøre foreningen, samt de barn og unge vi hjelper, men vi får også finansiell hjelp til å jobbe for et viktig mål, sier generalsekretær i Foreningen for hjertesyke barn Helene Thon.

Også TINE Storhusholdning har hatt glede av samarbeidet. 

– Vi startet denne kampanjen fordi vi ønsket å bidra til en forening som gir barn med hjertefeil bedre livskvalitet. Samtidig ønsker vi å gi storhusholdingsbedriftene muligheten til å delta i noe givende og føle at de er en del av noe større. Resultatet viser at det er mange som har lyst til å bidra når de først får sjansen, sier sisteleddsjef i TINE Salg Storhusholdning Brita Unnerud.


Ernæring som utfordring
Målet er å opprette en nettside som tar for seg gode råd og hjelp om ernæring, og matoppskrifter for barn og unge med hjertefeil.

– Det er mange hjertesyke barn med manglende matlyst, og disse barna har et særlig behov for riktig ernæring, sier Thon. – Valentinsdagen er også en flott dag å assosieres med. Det er en kommersiell dag, men Foreningen for hjertesyke barn bidrar til å gi den mening. Den varmen og kjærligheten som ligger i Valentinsdagen går til hjertebarna som trenger litt ekstra, avslutter hun.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
En sjekk på 25.000 kroner kunne overrekkes Foreningen for hjertesyke barn i går. På bildet: Generalsekretær Helene Thon og Brita Unnerud fra TINE Storhusholdning. (Foto: Hanne Fjellheim)
Powered by Labrador CMS