Kokkelandslaget vant Culinay World cup
”Resultatet med gull viser at vi har arbeidet godt som lag, satt sammen gode smaker og levert kvalitet, nettopp det vi har trent på” sier en stolt Manager, Sven Erik Renaa. Spenningen er stor til premieutdeling. Både Singapore, Sverige og USA har sammen med Norge gull i begge konkurransegrenene. Men denne gang gikk Norge til topps.
Menyen hos Det Norske Kokkelandslaget.
Lettrøkt torsk og kongekrabbe
Lettrøkt norsk torsk med norsk kongekrabbe, torsk og grønsaks sauté, varm dill ”gele” med jordskokk, syltet gresskar, avokado og krabbe saus.
Kombinasjon av Norsk lam fra Lofoten Bryst, sadel og brissel pølse, med artiskokk og bønne sauté, kålrot ravioli, potet og steinsopp “royal”, parmesan og sherry saus.
Karamell og sjokolade kombinasjoner Karamell og sjokolade krem. Sitrus posjert pære, peanut crumble, melkesjokolade nugatine og “madelaine”.
Det Norske Kokkelandslaget er:
- Sven Erik Renaa, Tema manager, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Gunnar Hvarnes, Kaptein, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Henrik Orre, kokk, Flavours, Oslo
- Geir Skeie, kokk, Palace Grill, Oslo
- Kjartan Skjelde, Tango Bar og Kjøkken, Stavanger
- Espen Vesterdal Larsen, konditor, Gastronomisk Institutt, Oslo
- Sverre Sætre, konditor, SvereSætre AS, Oslo
- Øyvind Vestrheim, kokk, Falcon Crest, Oslo
- Andreas Myhrvold, commis, Fiske eksperten Reinhardsen, Kristiansand
- Karl Erik Pallensen, commis, Charles & De, Sandnes
- Even Ramsvik, Frilands, (Sunnmøre)/ Oslo
Rådgivere
- Steffen Engelhard, Statoil, Stavanger
- Tom Victor Gausdal, Flavours, Oslo
Menyen hos Det Norske Kokkelandslaget.
Lettrøkt torsk og kongekrabbe
Lettrøkt norsk torsk med norsk kongekrabbe, torsk og grønsaks sauté, varm dill ”gele” med jordskokk, syltet gresskar, avokado og krabbe saus.
Kombinasjon av Norsk lam fra Lofoten Bryst, sadel og brissel pølse, med artiskokk og bønne sauté, kålrot ravioli, potet og steinsopp “royal”, parmesan og sherry saus.
Karamell og sjokolade kombinasjoner Karamell og sjokolade krem. Sitrus posjert pære, peanut crumble, melkesjokolade nugatine og “madelaine”.
Det Norske Kokkelandslaget er:
- Sven Erik Renaa, Tema manager, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Gunnar Hvarnes, Kaptein, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Henrik Orre, kokk, Flavours, Oslo
- Geir Skeie, kokk, Palace Grill, Oslo
- Kjartan Skjelde, Tango Bar og Kjøkken, Stavanger
- Espen Vesterdal Larsen, konditor, Gastronomisk Institutt, Oslo
- Sverre Sætre, konditor, SvereSætre AS, Oslo
- Øyvind Vestrheim, kokk, Falcon Crest, Oslo
- Andreas Myhrvold, commis, Fiske eksperten Reinhardsen, Kristiansand
- Karl Erik Pallensen, commis, Charles & De, Sandnes
- Even Ramsvik, Frilands, (Sunnmøre)/ Oslo
Rådgivere
- Steffen Engelhard, Statoil, Stavanger
- Tom Victor Gausdal, Flavours, Oslo