Gull i Culinary World Cup
Målsetningen var klar: en plass på pallen. Med dagens gull sammenlagt på kaldmat buffeen er laget på god vei.
Kald mat buffet til Norge hadde kyst-Norge som tema, og menyene var preget av norske råvarer og stedsnavn. Helheten rundt maten og konseptet, gav Norge en utstilling som tiltrakk både publikum og dommere.
Onsdag 22. november er det varmmat konkurranse for Norge. Da skal Det Norske Kokkelandslaget servere norsk torsk, norsk kongekrabbe og norsk lam til 105 gjester. Med disse hovedråvarene skal 5 av kokkene på laget servere en utsøkt tre retters meny til sine gjester.
Torsdag 23. november er det premieutdeling, først da vet vi Norges plassering sammenlagt.
Det Norske Kokkelandslaget er:
- Sven Erik Renaa, Tema manager, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Gunnar Hvarnes, Kaptein, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Henrik Orre, kokk, Flavours, Oslo
- Geir Skeie, kokk, Palace Grill, Oslo
- Kjartan Skjelde, Tango Bar og Kjøkken, Stavanger
- Espen Vesterdal Larsen, konditor, Gastronomisk Institutt, Oslo
- Sverre Sætre, konditor, SvereSætre AS, Oslo
- Øyvind Vestrheim, kokk, Falcon Crest, Oslo
- Andreas Myhrvold, commis, Fiske eksperten Reinhardsen, Kristiansand
- Karl Erik Pallensen, commis, Charles & De, Sandnes
- Even Ramsvik, Frilands, (Sogn & Fjordane)/ Oslo
Rådgivere
- Steffen Engelhar, Statoil, Stavanger
- Tom Victor Gausdal, Flavours, Oslo

Onsdag 22. november er det varmmat konkurranse for Norge. Da skal Det Norske Kokkelandslaget servere norsk torsk, norsk kongekrabbe og norsk lam til 105 gjester. Med disse hovedråvarene skal 5 av kokkene på laget servere en utsøkt tre retters meny til sine gjester.
Torsdag 23. november er det premieutdeling, først da vet vi Norges plassering sammenlagt.
Det Norske Kokkelandslaget er:
- Sven Erik Renaa, Tema manager, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Gunnar Hvarnes, Kaptein, Gastronomisk Institutt, Stavanger
- Henrik Orre, kokk, Flavours, Oslo
- Geir Skeie, kokk, Palace Grill, Oslo
- Kjartan Skjelde, Tango Bar og Kjøkken, Stavanger
- Espen Vesterdal Larsen, konditor, Gastronomisk Institutt, Oslo
- Sverre Sætre, konditor, SvereSætre AS, Oslo
- Øyvind Vestrheim, kokk, Falcon Crest, Oslo
- Andreas Myhrvold, commis, Fiske eksperten Reinhardsen, Kristiansand
- Karl Erik Pallensen, commis, Charles & De, Sandnes
- Even Ramsvik, Frilands, (Sogn & Fjordane)/ Oslo
Rådgivere
- Steffen Engelhar, Statoil, Stavanger
- Tom Victor Gausdal, Flavours, Oslo