Går sammen om Agderfylkene

Agder Storkjøkkensenter og Håkedal AS går sammen om markedet i Agderfylkene på storkjøkkenutstyr, kjøl-frys og profesjonelle vaskerimaskiner.  

Publisert Sist oppdatert

Henning Håkedal vil gå inn på eiersiden og samtidig overta som daglig leder av Agder Storkjøkkensenter AS. Han har siden han overtok familiebedriften Håkedal AS  i 1985 vært en betydelig leverandør av slikt utstyr i distriktet. Helt siden Steinar Bjørsvik og Hans Kojan gikk inn i storkjøkkensenterkjeden og etablerte Agder Storkjøkkensenteras har partene snakket sammen. Nå er avtalen på plass og begge parter gleder seg til å jobbe sammen i et spennende marked. Allerede fra første dag var reaksjonene positive i hele regionen. Topp fagfolk innen salg og prosjektering, serviceteknikere med storkjøkken, kulde og vaskeri som spesialfelt og at bedriften er tilknyttet landets største kjede innen sitt felt gjør at de nå kan konkurrere med hvem det skulle være både på pris og kvalitet. De importerer nå direkte fra Europas ledende produsenter og alle ledd er fjernet.

Storkjøkkensenteret er så langt etablert i  Agder, Lillehammer, Drammen, Fredrikstad, Stavanger, Haugaland, Bergen og Trøndelag foruten kjedekontoret i Ballangen i Nordland. Daglig leder i Storkjøkkensenteret AS, Lars Harby, er veldig godt fornøyd med utviklingen og veldig glad for den positive veksten i Agder Storkjøkkensenter AS.

- Vi er nå på vei mot det endelige målet. Å være kortreist skal i fremtiden ikke gjelde bare mat. Nå skal vi få bukt med sentraliseringen av bransjen og bevare dyktige leverandører og serviceteknikere der kundene er. Norge består av så mye mer en såkalte ”sentrale strøk”, sier Harby i en pressemelding.