A Feast of World Gastronomy
Det er første gang arrangementet går av stabelen. Målgruppen er matglade kokker fra hele verden. En samling av femten kokker fra ulike nasjoner og generasjoner vil stille sin kunnskap til disposisjon. De tar for seg ulike emner de selv har spisskompetanse om, samt at de skal delta i ulike symposium.
Fem kokker fra Frankrike, seks fra det øvrige Europa og fire fra Asia er så langt klare til å møtes i Pierre Baudis Convention Centre i dagene 27. – 29. mars 2006. De færreste av kokkene kjenner hverandre fra før. Jean-Michel Lorain, Régis Marcon, Jean-François Piège, Pascal Barbot og Jacques Décoret representerer Frankrike.
Elena Arzak (Spania), Carlo Cracco (Italia), Richard Corrigan (Irland), Paul Kitching (UK), Kasper Kurdalh (Danmark), Magnus Ek (Sverige) er der for resten av Europa. Svenske Petter Nilson, som arbeider ved Les Trois Salons restaurant i franske Uzès er også blant bidragsyterne.
Justin Quek (Singapore), Jeremy Leung (Kina) and Tetsuya Wakuda (Japan) vil delta sammen med franskmannen Christophe Megel, som siden 1998 har vært kjøkkensjef ved Ritz-Carlton Millenia i Singapore.
Det vil holdes diskusjoner i regi av de ulike kokkene, der blant annet endrede smaksmønstre og den seneste teknologiske utviklingen vil stå i sentrum. Det vil også bli mulig å inngå samarbeid mellom utstillerne fra cateringsektoren, utdanningsinstitusjoner og deltagerne.
Les mer om arrangementet på www.gastronomyfeast.com