SER SOLA:
SER SOLA:

Ny direktør på Sola Strand Hotel

Holm er valgt ut for å lede det ærverdige hotellet videre. Sørlendingen har en solid CV, og har blant annet utdannelse fra Norsk Hotellhøyskole. Senest har Holm ledet Clarion Hotel Air ved Stavanger Lufthavn.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ser på det som en stor ære å skulle lede Sola Strand Hotell videre, hotellet er en institusjon for reiselivet i Rogaland og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med det fantastiske teamet på hotellet. Vi gleder oss til å skape flere minnerike opplevelser og utvikle hotellet videre sammen med gjengen i Team Hotels, sier Holm.

Utdannet ved hotellhøyskolen

Han startet sin karriere innen servicebransjen da han som 15-åring begynte hos Quality Hotel & Resort Kristiansand. Deretter har han hatt mange roller innen hotell, blant annet som resepsjonist, Meeting & Event manager, og Operations Manager. Holm har en bachelorgrad fra Norsk Hotellhøgskole ved UIS fra 2011 og kommer nå fra rollen som general manager ved Clarion Hotel Air.

– Jeg kunne jo ikke si nei til et slik jobbtilbud. Vi skal sammen børste av det siste året som har preget hele bransjen og virkelig sette Sola Strand Hotell enda tydeligere på reiselivskartet i Norge, fortsetter han.

– Perfekt bakgrunn

Administrerende direktør i Team Hotels, Terje Ropstad, er svært fornøyd med å ha sikret seg Holm som ny hotelldirektør på Sola Strand Hotel.

– Vi er veldig begeistret for å ha Michael på laget. Med sin fremoverlente holdning og brede kunnskap om hotell var valget av Michael enkelt. Hans bakgrunn passer perfekt med den retningen vi ønsker å ta hotellet, og har i tillegg god kjennskap til nærområdet. Vi ser frem til å følge han i utviklingen av Sola Strand Hotel, sier Terje Ropstad, Administrerende Direktør i Team Hotels.

Store ambisjoner

På kort sikt er ambisjonen å befeste Sola Strand Hotels posisjon som Rogalands ledende kurs-, konferanse-, selskap- og velværedestinasjon. Holm har også planer om å ta et enda større grep om den kortreiste fritidstrafikken. Med en usikker situasjon for internasjonal turisme blir det enda viktigere å tilby gode alternativer for nordmenn som vil koble av i sitt nærmiljø.

Holm tiltrer sin stilling 1. mars.

Powered by Labrador CMS