Resepsjonen på Internett

Publisert Sist oppdatert

Martin Stustad i easyNetBooking forteller at systemet er tilpasset alle typer døgnutleie. Herunder rom, leiligheter, hytter, camping, kennel, parkeringsplasser, boligrigger og lignende.

– Brukere av systemet kommer med tilbakemeldinger om at systemet gir stor gevinst og at systemet er enkelt å lære seg, sier Stustad. easyNetBooking er nettbasert og kan benyttes i hele verden med en vanlig nettleser. Bookingsystemet inkluderer viktig funksjonalitet som for eksempel kalendervisning, beleggstatistikk, økonomi, fakturering og online betaling.

SØKER PÅ INTERNETT

– En av grunnene til å benytte easyNetBooking er å få flere kunder via online booking. Vi vet at nesten alle som foretar en reise i dag er på Internett og sjekker priser og andre ting. Derfor er en slik funksjon veldig viktig, sier Stustad. Han mener det er viktig at kunder får fullført bestillingen uten å vente på svar via kontaktskjema eller e-post. Bestillingen er tilgjengelig på 10 språk og kan fullføres med online betaling via PayPal eller DIBS.


–Linken for online booking kan plasseres lett tilgjengelig på hotellets hjemmeside. Det finnes flere reiseportaler på Internett med oversikt over overnattingssteder i Norge. Det er hensiktsmessig å registrere seg på flest mulig steder - gjerne med en direkte link til hotellets online booking. I administrasjonen vises statistikker for andel online booking og hvor kunden kommer fra.

Stustad anbefaler alle kundene å markedsføre seg på hotell.no. Der kan man supplere informasjon og bilder med en egen link til online booking. Dette viser seg og være svært effektivt for eksisterende kunder, sier en ivrig Martin Stustad som per i dag har over 50 overnattingssteder på sin referanseliste.


 

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS