Åpner igjen 25. mai

Mandag 25. mai er Indre Østfold et skritt nærmere «normalisering». Da åpner igjen møteplassen Scandic Brennemoen hotell etter å ha vært korona-stengt siden 20. mars.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er kjempelettet. Både på vegne av alle våre tålmodige kunder, innbyggere og næringsliv langs E18 og i Indre Østfold, og alle som har måtte utsette selskap og konferanser, sier en fornøyd hotelldirektør Camilla Lund Andersen, på vegne av seg selv og en motivert stab på 30 personer.

Det blir en «myk start». De første ukene vil hotellet ha åpent fra mandag til fredag for overnatting med frokost. I tillegg vil det være mulig å forhåndsbestille både arrangement og konferanser. NHO Reiselivs nye veileder presiserer at hoteller ikke er begrenset av maksantall på 50 personer så lenge man overholder regler om avstand på en meter. Dette betyr at Brennemoen i den største salen kan ha 75 personer på et arrangement.

- Vi er imidlertid klare for å justere åpningstidene så fort etterspørselen øker. 1. juni er Østfoldbadet også forsiktig i gang igjen, og det vil så absolutt gi ekstra trafikk for reiselivet i Indre Østfold. Da har vi muligheter til å ha drift også i helgene igjen, sier Lund Andersen, som er klar på signaleffekten bare ved å åpne.

Allerede mandag 25. har den første gruppen bestilt om kvelden. Og på morgenen tirsdag 26. blir det næringslivsfrokost i regi Mysenregionen AS. Så da begynner hotellet likne det hotellet Indre Østfold’ingene er blitt vant til å kjenne.

Lund Andersen garanterer at alle smittevernregler blir fulgt, og at alle besøkende kan føle seg helt trygge.

Fortsatt er et flertall av norske hoteller stengt, Scandic Brennemoen er et av de første Scandic hotellene i region Øst som igjen åpner dørene. 

Ser frem til Indre-sommer

Scandic Brennemoen hotell

Offisielt åpnet: 12. oktober 2018

Kapasitet: 99 rom (også HC-rom og hunderom), treningsrom, 130 sitteplasser restaurant, bar, seks gruppe-/styrerom, samlet kapasitet konferanser: 180 i største salen.

Årsomsetning 2019: 30 mill kroner

Antall ansatte: 30

40 minutter til Ryenkrysset (E18), 8 minutter til Askim sentrum, 6 minutter til Mysen. TimExpressen L9 med egen busstopp ved hotellet.

Regjeringen oppfordrer i år til sommerferie i Norge for de aller fleste av oss.

– Dette gir en unik mulighet også til å bli bedre kjent i eget nærmiljø. Tenk om alle i Indre Østfold la en natt eller to til Brennemoen, og så tok dagsturer til Haldenkanalen, Romsåsen, Folkenborg museum, Høytorp fort, kanopadler i Mysenelva, Tusenfryd, vandrer over Monaryggen eller til mange andre spennende opplevelser som jo finnes i eget nærmiljø, sier Andersen, og viser fra alt som ligger i tilbudskatalogene fra Visit Indre Østfold.

Powered by Labrador CMS