Rekordmange vil bli vinmakere i Australia

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

 

Aldri før har så mange søkt om å lære vin-produksjon fra de som kan det best. 

 

Ranker med vindruer, badet i sol, så langt øyet kan se. Vinfaglig ekspertise i drømmelandskap har gitt vinhuset Lindeman’s en utfordring: De har rekordmange søknader å gå igjennom.

 

Spennende vin-land

Rekordmange kandidater har nemlig meldt seg til det australske vinhuset Lindeman’s som tidligere i høst søkte vin-elsker til en toukers (vin)terjobb på vingård i Australia. Alt som krevdes var at søkerne er interesserte i vin – ekspert blir vinneren uansett av premien som ga sjansen til å besøke ulike vingårder og ta del i hele prosessen fra druetråkking til tapping på flaske.

- Vi er veldig takknemlige for den gode responsen på konkurransen til Lindeman’s. Australia er et spennende land for de som er glade i vin, så det overrasker meg egentlig ikke at så mange viser interesse for denne unike muligheten. Antall søkere har gått opp 400 % fra i fjor, sier Katrin Juvet, markedsansvarlig for Lindeman’s i Norge.

Søkerne har alle fortalt om hvorfor nettopp de fortjener et toukers opphold ved et av Australias mest tradisjonsrike vinhus. Nå venter ulike prøvelser for de utvalgte finalistene som skal konkurrere i blant annet druetråkking, vinsmaking og vin-quiz.

 

Innholdsrike uker

Vinneren kan sette kursen mot andre siden av kloden en gang på nyåret. Katrin Juvet i Lindeman’s lover to hektiske og innholdsrike uker for den heldige vinneren.

- Praktikanten hos Lindeman’s kommer til å lære mye nytt. Han eller hun vil få være med på alt fra druesanking til tapping av vin på flasker, på forskjellige vingårder rundt i det eksotiske og enorme landet. Dette en drømmesjanse for dem som søker tyngde innen vin-bransjen, enten man har en drøm om å bruke det profesjonelt eller bare er interessert på hobby-nivå.

Teaser:

 

Aldri før har så mange søkt om å lære vin-produksjon fra de som kan det best. 

Main Image:
Thumbnail Image: