Nordstrøm lager SALMA-TV

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Mandag og tirsdag forrige uke besøkte den svenske TV-kokken Tina Nordstrøm SALMA produksjonsanlegg på Bømlo for å se hvordan laksefileten lages.

Med seg hadde TV-stjernen et team fra svensk TV4, som lager et timelangt program, med SALMA i sentrum. Flere oppdretts- og produksjonsanlegg ble besøkt, i tillegg til å tilberede retter med den utsøkte råvaren til TV-programmet.

Tinas program fra SALMA-land er en del en programserie i fire deler, kalt Tinas sommermat, hvor poenget er å følge råvaren fra opprinnelse til smakfulle retter laget på stedet og sammen med en kjendis.

Tina Nordstrøm skal spille inn resten av programmet med å lage mat med SALMA som hovedingrediens hjemme hos den kjente svensken Robert Aschberg, og hele matprogrammet blir vist på svensk TV4 i sommer. Serien starter 4. juli.

- SALMA har lenge jobbet seg filet for filet inn på det svenske markedet, og dette håper vi kan hjelpe oss til et gjennombrudd for oss i Sverige, sier markedssjef Inger Saxebøl i en pressemelding.

- Vi hadde friskt godt vestlandsvær under besøket, og både Tina og de andre i TV-teamet koste seg på Bremnes og i Bømlo, opplyser Saxebøl. 

Teaser:

Mandag og tirsdag forrige uke besøkte den svenske TV-kokken Tina Nordstrøm SALMA produksjonsanlegg på Bømlo for å se hvordan laksefileten lages.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Tina Nordstrøm holder en laks som snart er SALMA, til venstre Simon Nesse Økland fra Bremes Seashore.
Powered by Labrador CMS