Lanserer alkoholfri Carlsberg

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Ringnes vil få flere nordmenn til å drikke øl uten alkohol, og nå lanserer bryggeriet et nytt og stilfullt alkoholfritt øl. 

Carlsberg Non-Alcoholic er å finne i butikkene fra første februar i år, og markedsdirektør Anders Røed i Ringnes er overbevist om at nyheten vil bidra til at nye forbrukergrupper fatter interesse for alkoholfritt øl. 

- Jeg tror Carlsberg Non-Alcoholic kan treffe en yngre målgruppe, i tillegg til forbrukere som ikke drikker alkoholfritt i dag. Det nye designet tar seg bra ut både i hånden og på bordet, og ligner den kjente profilflasken til Carlsberg. I tillegg smaker den veldig godt. Dette er et meget godt drikkealternativ til både middagen og til fest, sier Røed i en pressemelding.

Carlsberg Non-Alcoholic er, i motsetning til all annen øl klasse A i Norge, av-alkoholisert. Det vil si at ølet er blitt brygget helt ut og alkoholen fjernet etter at brygget er blitt et fullverdig øl. Dette gir Carlsberg Non-Alcoholic en lettdrikkelig og forfriskende smak uten mye bitterhet. En smak som har gjort det særdeles bra i forbrukertester.

I andre land der produktet er lansert er Carlsberg Non-Alcoholic blitt tatt veldig godt imot i. I Sverige har ølet de siste årene hatt en tosifret andelsvekst hvert år.

- Vi tror potensialet for alkoholfrie varianter er betydelig i Norge. Selv om Munkholm går veldig bra, og fortsatt kommer til å være vårt viktigste alkoholfrie øl, har vi tro på at Carlsberg Non-Alcoholic vi løfte hele kategorien, sier markedsdirektøren.
 

Main Image:
Thumbnail Image: