Idun Industri inn i storhusholdning

Publisert Sist oppdatert

Sortimentet omfatter blant annet brød- og kakemikser, Odense Marcipan, pynt, margarin/fett, syltetøy, nøtter, rosiner og emballasje.

Idun Industri er Norges ledende leverandør av bakeri- og konditorirelaterte ingredienser for profesjonelle brukere, og produktene og merkevarene er godt kjent for landets bakerier og konditorier. Gjennom samarbeidet med ASKO vil helt nye kunder nå få tilgang til produktene og kompetansen til Idun Industri.

- ”Kvalitet skal merkes” er vårt motto. Dette gjelder også for satsingen på storhusholdning. Sortimentet er satt sammen med tanke på at det skal være enkelt å ta i bruk for nye kunder, og de får også tilgang til vår fagkompetanse, sier Rasmus Selseth, salg- og markedsansvarlig i Idun Industri.

I forbindelse med SMAK (stand D06-20) vil Idun Industri demonstrere produkter samt selge kurspakker for de som ønsker økt kompetanse på brød, kakebaking og/eller desserter. Kursene holdes av Idun Industris eget fagapparat, som består av noen av landets beste bakere og konditorer.
Thumbnail Image: