HOVDESTØYLEN PÅ HOVDEN SOLGT

Publisert Sist oppdatert

 ,
Hovdestøylen som har vært stengt siden mai måned er nå åpent igjen.

Hotellet vil bli drevet sammen med Hovden Høyfjellshotell gjennom driftsselskapet Hovden Resort.

Gjennom kjøpet vil Hovden Resort disponere over 100 hotellrom og 35 leiligheter med totalt 550 senger sentralt på Hovden

HOVDESTØYLEN BLIR LEILIGHETSHOTELL

Hovdestøylen vil bli drevet som et fullservicehotell frem til mai måned. Planen deretter er å bygge om Hovdestøylen til et leilighetshotell. Det betyr at leilighetene kan leies ut både som leiligheter eller hotellrom alt etter hva som er mest etterspurt i de ulike sesongene.

Dette er en helt naturlig markedstilpassning sier Frank Ekman, daglig leder i driftsselskapet Hovden Resort. Man ser en økende tendens til å velge leiligheter tilknyttet hotellfasiliteter, spesielt i vintersesongen samtidig som det er større etterspørsel etter hotellrom i sommersesongen.

Dette betyr videre at det fortsatt vil være resepsjon, restaurant og bar samt et rikt aktivitetstilbud for barn og ungdom.

LEILIGHETENE BLIR SOLGT UT

Leilighetene vil bli solgt ut, og hver enkelt leilighetseier får svært gode muligheter til gode leieinntekter, kombinert med egen bruk. Størrelsen på leiligheten vil variere fra 50 m² til 200 m². De rimeligste leilighetene vil koste under 1 mill kr. Leilighetene vil bli innredet helt ferdige for bruk og ha en høy standard, med mange funksjonelle løsninger. Salgsstart av de nye leilighetene er planlagt allerede til jul.

Thumbnail Image: