Hotellbaren som er Europas beste

Cuckoo’s Nest i Gøteborg fikk pris under European Hospitality Awards.

Publisert Sist oppdatert

Restaurant Cuckoo’s Nest ble nylig tildelt prisen som «Beste Hotellbar» under prestisjetunge European Hospitality Awards. Dette er andre gang på kort tid at den spesielle og veldesignede baren i Gøteborg er løftet frem internasjonalt. I fjor fikk restauranten prisen «Europas best designede bar» under European Hotel Design Awards.

Restauranten ligger i Radisson Blu Riverside Hotel i det raskt voksende området Lindholmen Science Park i Gøteborg.

I juryens begrunnelse heter det at den ble imponert over hvordan Cockoo’s Nest har hentet inspirasjon fra nærmiljøet og skapt et reisemål for både gjester og lokalbefolkning. De fremhever viljen til å ta risiko og utfordre tradisjonelle standarder for hotellbarer ved å skape en møteplass som skiller seg fra normen.

Restaurantens interiør blander elementer fra en vitenskapslab med en følelse av et gammelt bibliotek, og tanken er at opplevelsen skal være morsom, spennende og unik.

– Jeg er så utrolig stolt over å ha vunnet denne prestisjetunge prisen. Vi konkurrerer sammen med toppsjiktet i hotell- og restaurantverden, så det er virkelig en ære. Vårt konsept er helt unikt, genuint og noe vi er stolte av, sier General Manager Malin Franck ved Radisson Blu Riverside Hotel.

European Hospitality Award deles ut hvert år i 14 prestisjetunge kategorier og vinnerne er nøye utvalgt av en anerkjent jury bestående av bransjeveteraner fra hele Europa.

Powered by Labrador CMS