Flere Choice-hoteller blant Spa-favorittene

Publisert Sist oppdatert

-Hotellets viktigste kapital er ikke den vi setter i banken. Det er fornøyde gjester. Vi har satset hardt på å levere gode spa-opplevelser i Skandinavia. At våre gjester setter pris på våre anlegg er gledelig. Jeg er rett og slett skikkelig stolt! sier Petter A. Stordalen som driver 7 av hotellene på kåringen gjennom selskapet Nordic Choice Hotels.

Selma Spa er publikumsfavoritten. (Foto: Selma Spa)

13.000 skandinaver har gjennom reisenettstedet orbville.no/reseguiden.se stemt frem sine spa-favoritter. Selma Spa i Sunne stakk av med førsteplassen, fulgt av tok Yasuragi Hasseludden utenfor Stockholm. Farris Bad (N), Copperhill Mountain Lodge (S), Quality Spa og Resort Strömstad (S), Quality Resort og Spa Norefjell (N) samt Stenungsbaden Yacht Club (S) ble alle blant lesernes topp 10 spa-favoritter.

-Dette viser at folk i Skandinavia er modne for spa i elegante og eksklusive omgivelser, sier Stordalen.

Selma Spa best i Sverige
Selma Spa i Sunne er Skandinavias første hotell som ble spesialbygd som et spa-hotell. Selma Spa har et av Nordens største tilbud, og besøkende kan velge mellom over 40 ulike behandlinger for hele kroppen. Selma Spa ble nylig kåret til Sveriges beste spa-hotell av World Travel Award.

-Nesten 20 år etter at de åpnet dørene, blir Selma Spa fortsatt kåret til et av de beste spa-resortene i Sverige. Selma Spa er pioneren som klarer å fornye seg, sier Stordalen.

http://www.selmaspa.se/

Farris Bad best i Norge
Blant de norske spa-hotellene tok Farris Bad førsteplass, og blir dermed Norges beste spa for andre året på rad. Quality Resort & Spa Norefjell ble nummer to. Farris Bad er Nordens største spa med et unikt utvalg badstuer, damp- og terapibad og utfører ca. 9000 spa-behandlinger hvert år.Farris Bad er bygd på den gamle Farriskilden, med helsebringende mineralvann fra en 55 meter dyp kildevannsgrotte.

-Farris Bad sprudler som aldri før. Jeg er ikke overraska, men syns det er fantastisk hyggelig at så mange drømmer seg til Larvik, sier Stordalen.

http://www.farrisbad.no/

Her er listen:

1. Selma Spa

2. Yasuragi Hasseludden

3. Varbergs kurort

4. Farris

5. Sankt Jörgen Park Resort

6. Copperhill Mountain Lodge i Åre

7. Quality Spa & Resort Strömstad

8. Ystad Saltsjöbad

9. Quality Resort & Spa Norefjell

Thumbnail Image: