Equip’Hotel åpnet for 50. gang
|
Hotellmagasinets redaktør er på plass i Paris for å rapportere fra den 50. Utgaven av Equip`Hotel. |
Messen er delt opp i 19 forskjellige aktivitetsområder, som igjen er delt inn i fem hovedsektorer:
* Cook & Serve: Borddeking, drikkevarer, kaffemaskiner, kjøkkenutstyr, matvarer, engangsartikler, skilt og accessoirer.
* Imagine & Design: Innredning og ombygging, dekorasjon, belysning og møbler.
* Clean & Maintain: Vaskeri og hygiene.
* Welcome & Relax: Sengetøy, bekledning, badeværelser, fitness, velvære og spa.
* Manage & Connect: Hotellkjeder og teknologi.
Messen i Paris har både utstilling og show. Her fra en oppvisning i drinkmixing.
Arrangementer
Equip’Hotel har også på kulinariske demonstrasjoner, debatter, intervjuer, moteshow og mange andre spennende arrangementer, som for første gang kan oppleves på de tre følgende spesielle arrangementer:
* Experience Cuisine: Et utstillingsvindu for kjøkkensjefer og deres kreativitet med intervjuer og demonstrasjoner som illustrerer de største innovasjonene innenfor restaurant og catering.
* Experience Deco: Et idéforum, som viser de mest innovative konsepter og det beste innenfor design og teknologisk innovasjon.
* Experience Media: Møtestedet for samtlige aktører i hotell- og restaurantbransjen, hvor de mest aktuelle emner blir tatt opp og diskutert. Her fines også det meste innen moderne teknologiske hjelpemidler og det meste blir sendt på TV.
Hotellmagasinet kommer med flere siders reportasje i det første nr på nyåret, som også deles ut på Smak 2011 på Lillestrøm.
Les mer på messens hjemmeside http://www.equiphotel.com/