Radisson Hotel Group satser målrettet mot de globalene målene om nullutslipp innen 2050.
Radisson Hotel Group satser målrettet mot de globalene målene om nullutslipp innen 2050.

Radisson har rundet 500 ladestasjoner

Som en del av arbeidet med å øke elektrisk mobilitet og støtte de globale målene om netto nullutslipp innen 2050, utvider Radisson Hotel Group sitt nettverk av mer enn 500 ladestasjoner for elbiler i EMEA, samtidig som nye og raske ladestasjoner lanseres, skriver Radisson Hotel Group i en pressemelding.

I samarbeid med Allego, en ledende produsent av elektriske ladestasjoner, har Radissons Green Mobility-nettverk utvidet til mer enn 510 ladestasjoner på over 220 forskjellige Radisson-hoteller over hele Europa.

De raske ladestasjonene bruker omtrent 20 minutter på å lade en elbil. Radisson har installert 79 ladestasjoner i Norge og ca. 110 stasjoner på tvers av Norden.

I pressemeldingen skriver Radisson Hotel Group, at de lenge har vært en pioner innen bærekraft og var den første hotellgruppen som lanserte en global 100 prosent karbonnøytralt møteprogram, som automatisk kompenserer for karbonavtrykket til hvert enkelt arrangement og møte som avholdes på et av Radissons hoteller.

I løpet av de siste ti årene har Radisson Hotel Group redusert karbonutslippene med 30 prosent og kompensert for omtrent 30 300 tonn karbondioksid siden 2019. I 2021 reduserte konsernet sine karbondioksidutslipp med 22 prosent per kvadratmeter og reduserte vannavtrykket med 23 prosent per kvadratmeter sammenlignet med 2019.

– I dag har vi allerede over 500 ladestasjoner og et ambisiøst mål om å tilby lademuligheter på alle våre eiendommer innen 2025. Vi har en ambisjon om å drive e-mobilitetsbevegelsen fremover ved å tilby ulike kjøretøy alt de trenger for mer bærekraftige arrangementer eller møter, sier Inge Huijbrechts, Global Senior Vice President Sustainability, Security and Corporate Communications i Radisson Hotel Group i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS