Nye ferdigretter fra Toro
Alle rettene veier 400 g og kan tilberedes i mikrobølgeovn, på tradisjonelt vis i kjele og i kokende vann. Passer ypperlig i forbindelse med utsending av mat til eldre/pleietrengende, til kantiner bl.a. som rimelig og næringsrik overtidsmat, til hoteller bl.a. som kvelds- og nattmat, til ferger og passasjerbåter som middagsmat m.m.
Risengrøt
Risengrøt med sukker, kanel og smørøye er en god, norsk lørdagstradisjon. TORO Velbekomme Risengrøt er laget helt fra grunnen av, med melk, fløte og førsteklasses grøtris. Den har hvitheten, konsistensen og smaken en ekte god risengrøt skal ha. Den blir like god hver gang, og den blir aldri svidd. En pose sukker og kanel følger med.
Bali Kyllinggryte
Kyllinggryten henter inspirasjon fra det indonesiske kjøkken, og inneholder en mild og aromatisk saus med fløte og kokosmelk, paprika, purre og ananas, biter av kylling og basmatiris. Resultatet er en deilig, smakfull gryte som alle kan like.
Spansk Kyllinggryte
Denne gryten er inspirert av det spanske kjøkken, med ingredienser som tomater, persille, hvitløk, poteter og saftige biter av kylling. Litt chili har vi også satt til for å få opp temperaturen.
Rømmegrøt
Rømmegrøt er norsk festmat med lange tradisjoner. Nå kan du nyte god rømmegrøt når du vil. TORO Velbekomme Rømmegrøt er laget fra grunnen av på tradisjonsrikt vis, med hvetemel, rømme og kulturmelk. En pose sukker og kanel følger med.
Meksikansk Tomatsuppe
Tomatsuppen er kanskje ikke av den tøffeste sorten, men med en knivsodd kajennepepper har vi gitt den det meksikanske preget. I tillegg inneholder den paprika, mais, urter og en rundhåndet skvett fløte som gir suppen en fyldig og rik smak.
Pasta Bolognese
Denne klassiske retten er laget av ferske råvarer, sterkt inspirert av den italienske originalen. Den kjøttdeig, tomat og ferske grønnsaker, spisset med en god smak av middelhavets urter, samt pastaskruer laget av førsteklasses durumhvete.