Ny løsning for å servere et glass vin
Enomatic kommer også med kjøling slik at man kan justere temperaturen som vinen til enhver tid holder. Man programmerer inn ønsket mengde (for eksempel 12 cl.) som skal serveres hver gang man trykker på knappen og får da alltid ut riktig mengde i glasset.
På denne måten får man vin som til enhver tid er perfekt konservert, perfekt temperert og perfekt servert.
Det er ingen tvil om at mat og vin trendene i Norge er i ferd med å endres. Gjestene er villige til å bruke litt mer penger på å spise og drikke bedre, men de vil ha en unik opplevelse.
Med Enomatic har man muligheten til å tilby dyrere kvalitets vin på glass fordi man ikke lenger vil ha svinn på halvfulle flasker som må kastes eller brukes i sausen. Man har heller ikke lenger problemer med overskjenking.
Alt er forhåndsprogrammert og servitøren eller kunden trenger kun å trykke på en knapp for å få ut riktig mengde vin, til riktig pris.
Systemet er perfekt for restauranten eller vinbaren som ønsker å tilby mer enn bare husets vin på glass. Her har man muligheten til å tilby Chatau Latour på glass til en overkommelig pris. Man kan også programmere maskinen til å servere vinen i 4 cl. porsjoner, slik at man kan få en smaksprøve av viner man ellers aldri ville ha tatt seg råd til å kjøpe.