Hjemmelaget iskrem på få minutter

Publisert Sist oppdatert

Bland en melkebase eller vann med en pose smakstilsetning. Hell alt i en iskremmaskin og i løpet av 10-12 minutter er desserten ferdig. Isen kommer både som iskrem og sorbet. Iskremen inneholder 5 % fett, naturlige råvarer basert på en melkebase og tilsatt ønskede smakstilsetninger og/eller friske frukter. Sorbet isen er også laget på naturlige råvarer. Den er vannbasert og også tilsatt frukter/fruktbase. Med sitt 0 % fettinnhold passer den kanskje godt på et spa-hotell? Alle råstoffene kan oppbevares i romtemperatur.

Danoras kjernevirksomhet er import og salg av produkter som isen Gelato, Calzone, Focaccia, fylte Panini og paier, utsøkte kaker, amerikanske cookies og kontinental fingermat til HORECA-markedet. Danora blir å treffe på 4Messer.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS