Guacamole Especial fra Simplot

Publisert Sist oppdatert
Det brukes kun 100 % Hass avokado som er perfekt modnet. De pakkes ferske i pose sammen med ferske urter, tomat, løk og litt chili, for og få en unik ”funky” smak. Fryseprosessen går meget hurtig ned til -18 grader for å unnvike krystallisering av vannpartikler i avokadokjøttet. Det nærmeste du kommer til fersk hjemmelaget Guacamole, servert på noen sekunder. Avokados er et, som kjent, vanskelig produkt å få perfekt modnet året rundt. Med Guacamole Especial er dette problemet historie. Med Guacamole Especial fra Simplot kan restauranter servere et helt ferskt produkt med de beste kvaliteter og med en unik presentasjon akkurat så ”chunky” som de selv ønsker. Samtidig får du de økonomiske fordelene ved at du kan ta frem akkurat den mengden som du trenger: Perfekt porsjonskontroll og praktisk bruk.

Slik lager du din egen guacamole
Elte sammen avokados og kryddermiksen i posen til den har ønsket konsistens. Skjær et hull i posen og server fersk guacamole. Om posen er åpnet, dekk over avokadoen med plastikk. Bør ikke omfryses. Perfekt avokado 365 dager i året uten å skrelle, hakke eller skive, alt tidkrevende arbeide er inkludert i priset.
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS