Fire nyheter innen fisk – sunt året rundt

Publisert Sist oppdatert

Her blir det nok en gang mulig å servere nye, sunne fiskeretter i de ulike kundesegmentene innen storhusholdning, med forskjellige størrelser og nye, gode smakskombinasjoner.

Hokifilet, hel, hvit
Renskårne fileter, skinn & benfrie, med fiskekjøtt som er hvitt, saftig og magert. Et rimeligere alternativ til f.eks. torskefilet. Tilberedes som vanlig fiskefilet.





Fiskefilet m/fyll

Renskårne fileter av hyse, rulladeformet og fylt med en balansert smaksfylning med persille og en tøtsj av hvitløk. Tilberedes i kombiovn eller konveksjonsovn.




Panert, fylt fisk

Renskårne fileter av sei som er rulladeformet, fylt med stuing av ost, broccoli & gulrot og panert. Dette er en smakskombinasjon og størrelse som kan serveres hos både unge og eldre.
Tilberedes primært i kombiovn.




Sprøbakt Fiskerullade

Renskårne fileter av Alaska Pollock som er rulladeformet, fylt med smaksrik, tomatisert stuing og innbakt i en sprø panade. Denne mer moderne, eksotiske smaks¬kombinasjonen vil falle i smak hos de fleste voksne og yngre spisegjestene. Tilberedes primært i kombiovn.

Fisk er som kjent sunt året rundt og norske myndigeter oppfordrer til økt inntak av fisk og sjømat. Findus bidrar her til flere serveringsmuligheter. I denne lanseringen ligger det en rekke fordeler for de fleste kundene innen storhusholdning. Nyhetene er meget fleksible og anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken. Alt fra à la carte til sous vide og kok /kjøl produksjon vil dra nytte av nyhetene her.

Gjennom disse lanseringene fra Findus får kjøkkensjefene et enda bredere utvalg av nyheter til å inspirere sine menyer med på en enkel og rask måte.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS