Peer Gynt Hotell & Spiseri AS blir en del av Thon Partner Hotel fra april 2023.
Peer Gynt Hotell & Spiseri AS blir en del av Thon Partner Hotel fra april 2023.

Dette blir en del av Thon Partner Hotel

Hotellet ligger midt i Peer Gynts rike.

Peer Gynt Hotell & Spiseri AS blir en del av Thon Partner Hotel. Hotellets hovedeier er Tømte Holding AS, som også eier Thon Partner-hotellene Elgstua og Hotel Central i Elverum.

- Jeg er stolt og glad for at det gode samarbeidet med Tømte Holding bærer frukter ved at også Vinstra kommer på kartet som Thon Partner, uttaler Konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding fra hotell-kjeden.

Peer Gynt Hotell & Spiseri AS er kun fem år gammelt og ligger like ved E6 på Vinstra.

- Vi har svært gode erfaringer med Thon Partner Hotel i Elverum og ønsker at Peer Gynt Hotel & Spiseri også skal bli en del av et større fellesskap med ambisjoner, sier Hanne Tømte, administrerende direktør i Elgstua AS.

I et intervju med Hotellmagasinet.no fortalte den ferske hotellsjefen om planene for hotellene i Elverum.

- Vi har sett etter partnere en stund og synes det mest riktige er å inngå i et norsk selskap. Vinstra er i voldsomt vekst med næringsutbygging i milliard-klassen, Peer Gynt spelet, Rondastokk musikkfestival, ny motorsportarena og mye annet.

Hotellet ligger midt i Peer Gynts rike og vi ser frem til et eventyrlig samarbeid, fortsetter Tømte. Peer Gynt Hotell & Spiseri AS har 44 rom med konferansefasiliteter for cirka 120 personer. Rommene er lyse, moderne og tilrettelagt for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Oppstartsdato for det nye hotellsamarbeidet er 12. april 2023.

Powered by Labrador CMS