Blir sjef ved Clarion Hotel Air

Publisert Sist oppdatert

Laila Neverdahl (45) er ansatt som hotelldirektør for Clarion Hotel Air på Stavanger Lufthavn Sola. Hotellet bygges kun 800 meter fra terminalbygget og åpner desember 2015.

- Jeg er både ydmyk og stolt over å få denne muligheten. Etter 13 år i Nordic Choice, er det fantastisk å få muligheten til å sette et helt nytt hotell på kartet. Jeg gleder meg vanvittig til å ansette og utvikle et helt nytt team, og sammen med dem skape unike hotellopplevelser ved Sola flyplass, sier Laila Neverdahl i en pressemelding.

Hun er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole og har 22 års erfaring fra reiselivsbransjen. De siste 13 årene har hun jobbet i Nordic Choice-systemet og kom til Clarion Hotel Stavanger i 2001. Der har hun jobbet som både salgssjef for konferanse og Director of Sales, før hun fikk jobben som hotelldirektør i 2011.

- Laila har bred erfaring fra både salg, marked og hotelldrift, samtidig som hun har en smittende lidenskap for gjester og ansatte. Som hotelldirektør for Clarion Hotel Stavanger har hun gjort en enestående jobb, og derfor er vi overbevist om at hun er rett person til å lede vårt nye flaggskip Clarion Hotel Air, sier driftsdirektør Richard Svartvik i Clarion-kjeden.

Nye Clarion Hotel Air får 300 rom, totalt 1500 kvm konferanselokaler, samt 1100 kvadratmeter utstillingsareal fordelt på 10 etasjer. Hotellet åpner dørene neste år.

LES MER: Bygger sitt åttende Stavanger-hotell