Reiselivsveteran til Scandic Norge

Publisert Sist oppdatert

Scandic Norge har ansatt Siv Christensen som ny salgsdirektør. Christensen har nærmere 20 års erfaring fra reiselivsbransjen, og vil inngå i ledergruppen i selskapet, heter det i en pressemelding.

 

– Christensen har svært lang erfaring fra både reiselivs- og hotellbransjen, er ekstremt resultatorientert og har akkurat den offensive holdningen vi trenger når vi nå skal vokse videre og befeste posisjonen som nummer en i det norske markedet, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge.

Christensen har tolv års erfaring som salgsdirektør i reisebyråkjeden Berg Hansen og sju år som salgsdirektør for Norge og Director of Key Accounts Scandinavian Region i Nordic Choice Hotels. Hun kommer sist fra stillingen som Industry Head for reiseliv i Google. Hun tiltrer stillingen som salgsdirektør i Scandic Norge 3. mars.

– Hotellbransjen er i kraftig utvikling, og etter min oppfatning er det Scandic som leder an i denne utviklingen. Kjeden har en tydelig og ambisiøs vekststrategi, og har alle forutsetninger for å lykkes. Det blir spennende å være med på å øke salget både i det nasjonale og det internasjonale markedet, sier den påtroppende salgsdirektøren, Siv Christensen.

 

Scandic kjøpte nylig hotellkjeden Rica, og dersom norske og svenske konkurransemyndighetene godkjenner oppkjøpet vil kjeden telle 84 hoteller i Norge. Samtidig er flere prestisjeprosjekter under utvikling, og flere nye hoteller vil åpne i løpet av 2014. Blant annet åpner det nye Scandic Stavanger City våren 2014 og i august åpner Scandic et av Nordens største kurs- og kongresshotell, Scandic Lerkendal, i Trondheim.

Powered by Labrador CMS