Satser stort i Tromsø

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Petter Stordalen planlegger både konferansehotell og Xpress lavprishotell i Tromsø. 

Det er itromso.no som skriver om hotellplanene til Petter Stordalen i Tromsø. Ifølge avisa skal den lokale duoen Ynge Lyng og Roar Dons bruke til sammen 700 millioner kroner for å bygge hotell for Petter Stordalen. Byggestart er planlagt til 1. april neste år. 

Lavprishotellet i Grønnegata skal bli et Xpress-hotell, mens Melangehotellet på kaikanten skal bli et konferansehotell med 270 rom og stor konferansesal. Stordalen mener Tromsø er et spennende satsingsområde, og har kartlagt tromsømarkedet grundig før han bestemte seg for å gå for disse prosjektene. 

– Vi lover å tilføre byen noe nytt. Lavprishotellet skal ha rom helt ned i 299 kroner, mens konferansehotellet skal romme drøye tusen personer i et kinooppsett – 750-800 i konferanseoppsett. Det skal sette Tromsø på kartet som et nasjonalt konferansealternativ, sier han til itromso.no. 

Lyng som skal bygge lavprishotellet, skal i tillegg bygge nytt kjøpesenter med 50 butikker på arealene til en gammel meieritomt; totalt 16.000 kvadratmeter. Både han og Dons, som skal bygge Melangehotellet, er i dialog med sine entreprenører. Konferansehotellet skal etter planen stå klart i god tid før sjakk-OL i august 2014. 

Teaser:

Petter Stordalen planlegger både konferansehotell og Xpress lavprishotell i Tromsø. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Petter Stordalen har store hotellplaner i Tromsø.