VANT: Solera Uteliv ble årets Nores-leverandør.
VANT: Solera Uteliv ble årets Nores-leverandør.

Ble årets Nores-leverandør

Solera Uteliv er kåret til Årets leverandør til Nores.

Publisert

Kåringen er basert på en medlemsundersøkelse blant Nores sine rundt 400 medlemmer og om vinneren sier de:

Årets prisvinner har et stort og komplett sortiment og fremheves som fantastiske på kundeoppfølging. Videre sier de at deres representanter alltid stiller opp og har meget god kunnskap som de gjerne deler med kundene. Solera leverer høy kvalitet og har flotte representanter i alle områder.

De to andre leverandørene som var nominert til prisen var Engrosfrukt AS og Fondberg AS.

Stolt vinner

– Å vinne Årets leverandør i Nores er en fantastisk anerkjennelse for den jobben vi har lagt ned mot Nores sine medlemmer. Jeg vil også trekke frem den gode dialogen vi har med grossistene, uten den hadde vi ikke hatt så god leveringsgrad til Nores noe som igjen hadde gjort det vanskelig å vinne denne prisen. Vi er utrolig stolte av å vinne denne prisen, sier Stein-Erik Treverket, Sales Director i Solera Uteliv.

Noresdagen er et årlig arrangement for medlemmer og leverandører til Nores. I år var rundt 450 personer samlet på Geilo for et fullspekket program med foredrag, medlemsforum, leverandørmesse og festmiddag med prisutdelinger.

Om Nores SA

Nores er en medlemseid innkjøpsorganisasjon for hoteller og restauranter i Norge og Sverige. Medlemmene er veletablerte og profilerte aktører, både enkeltbedrifter og kjeder. Samlet innkjøpsvolum i 2017 er beregnet til vel 2,5 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS