10 på rad: Nordic Choice Hotels vant blant annet prisen for "Årets beste hotellkjede i Norge" for tiende gang på rad.

Trippelseier for Stordalen & co

Under utdelingen av Grand Travel Awards 2020 ble Nordic Choice Hotels hedret med tre av de gjeveste prisene.

Publisert Sist oppdatert

Før helgen var deler av reiselivsbransjen samlet til Grand Travel Awards 2020 i Oslo. Den årlige prisutdelingen deler ut priser i ulike kategorier til alle deler av bransjen. Nordic Choice Hotels vant prisene for årets hotellkjede i Norge, årets hotellkjede i Norden og Amerikalinjen vant prisen for årets nykommer.

– Det er alltid hyggelig med anerkjennelse, og spesielt hyggelig når vi blir hedret av våre egne. Selv om det er tiende året på rad vi vinner prisen for årets hotellkjede i Norge, og fjerde gang i Norden, tar vi ikke dette som en selvfølge. Jeg vil rette en stor takk til alle våre 17000 ansatte som hver dag gjør en formidabel jobb. Det er også utrolig moro at Amerikalinjen vinner årets nykommer – det viser hvilken eksepsjonell innsats de har lagt ned siden åpningen for under et år siden, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Seier til Amerikalinjen

Juryen, som består av folk fra hele spekteret innen reiselivsbransjen, vektlegger nyskaping, økonomisk prestasjon, produktutvikling og hvordan selskapet oppfattes av sluttkunde og reisebyrå i utvelgelsen av vinnerne. Av de 20 prisene som ble delt ut under årets Grand Travel Awards var det spesielt stor spenning knyttet til hvem som ble kåret til “Årets nykommer”. I konkurranse med Loganair, Hainan, Britannia og The Viking Planet vant Amerikalinjen prisen.

– Vi er beæret og stolte over å motta denne prisen. Man kan si mye flott både om bygget, interiøret og beliggenheten vår, men vi hadde aldri vært der vi i dag uten menneskene som kaller Amerikalinjen for sitt andre hjem og sine kolleger for familie. Nå er vi 115 historiefortellere som har åpnet dørene for byens befolkning og som hver dag skaper magiske opplevelser for våre gjester, avslutter Wilhelm Hartwig, hotelldirektør på Amerikalinjen.

Alle gode ting er 13

Også i klassen "Beste internasjonale hotellkjede" ble det en oppskriftsmessig seier. Radisson Hotel Group vant nemlig i klassen for 13 gang på rad.

– Det er veldig gøy å få denne prisen så mange år på rad fordi den er et resultat av våre medarbeideres fantastiske innsats. Vi har brukt de siste årene på å pusse opp våre hoteller og også forbedre servicen vi gir våre gjester så denne utmerkelsen er til alle våre medarbeidere, sa Ronald Smithjes, Regional Director Norge, Danmark og Island i Radisson Hotel Group.  

PS: Her ser du listen over samtlige vinnere under Grand Travel Awards 2020.

Powered by Labrador CMS