Slik ser det ut i fellesarealene til det nye hotellet fra Scandic-kjeden i München.
Slik ser det ut i fellesarealene til det nye hotellet fra Scandic-kjeden i München.

Kjeden har 1645 rom i München

Åpnet sitt femte hotell i storbyen.

Nylig åpnet Scandic München Macherei - kjedens femte hotell i Tyskland, skriver Scandic-gruppen i en pressemelding.

Hotellet har 234 rom og en attraktiv beliggenhet i det levende "Die Macherei"-kvarteret i bydelen Berg am Lain.

Stort og flott hotell med 246 rom.
Stort og flott hotell med 246 rom.

Det moderne hotellet har en fasade bestående av murstein og fliser, og et interiør som er inspirert av det nordiske. Scandic München Macherei skal være et møtested for tilreisende fra alle verdens hjørner.

Scandic München Macherei er Scandics femte hotell i Tyskland og det niende hotellet selskapet åpner i 2022. Med det nye hotellet styrker Scandic sin tilstedeværelse på det tyske hotellmarkedet, og driver nå totalt 1645 rom i landet.

- München er også en viktig strategisk plass for oss, så det er med stor spenning vi åpner vårt første hotell i byen. Vi fortsetter vekststrategien vår med å utvide virksomheten til Tysklands største byer, og Scandic München Macherei kompletterer vår tyske portefølje i en tid der både fritids- og forretningsreisende har kommet tilbake til hotellene våre, sier Europasjef Michel Schutzbach i Scandic Hotels i pressemeldingen.

Slik ser soverommene ut i hotellet i München.
Slik ser soverommene ut i hotellet i München.

Hotellet tilbyr store, luftige lounger og romslige arealer til lobbyjobbing. Tradisjonelle konferanserom har blitt erstattet av to private rom som er ideelle for kortere møter. Med sin internasjonale og bayersk-skandinaviske stil, kommer hotellrestauranten Zieglerei til å være en moderne møteplass for så vel hotellgjester som lokalbefolkning.

- I tillegg til våre stilige og behagelige hotellrom, tilbyr vi romslige loungeområder for avslapping, lobbyjobbing og sosiale sammenkomster. For private arrangementer har vi også en fantastisk sesongåpen takterrasse med utsikt mot alpene. Nå gleder vi oss til å ønske gjestene velkommen til en strålende hotellopplevelse, sier direktør Carina Antic.

Hotellbygget skal sertfiseres med miljøsertifiseringen LEED, som står for Leadership in Energy and Environmental Design. I henhold til det internasjonale bærekraftsystemets kriterier, skal bygget oppnå nivå gull. Systemet bedømmer flere viktige aspekter innen bærekraft, deriblant biologisk mangfold, vannforbruk, energieffektivitet, ressursutnyttelse, innemiljø og mer.

Hotellet har også som mål å sertifiseres i tråd med Svanemerkets nye, tøffe kriterier når miljømerket lanseres i Tyskland i fremtiden. Fra hotellet er det kort vei til kollektivtrafikken, og i den underjordiske garasjen er det ladestasjoner for elbiler.

Powered by Labrador CMS