ÅPENT: Lokalet skal være helt åpent og får plass til 24 gjester.

Re-Naa flytter inn i luksushotell

Et flunkende nytt luksushotell i Stavanger blir nytt hjem for Michelin-restauranten Re-Naa.

Publisert

Ekteparet Sven Erik og Toril Renaa flytter sin restaurant Re-Naa, som har én stjerne i Michelinguiden, til oljehovedstadens nye luksushotell, Eilert Smith Hotel.

HER: I første etasje i dette bygget blir Re-Naa´s nye hjem.

Hotellet er eid av Stensrud-familien, som ifølge Stavanger Aftenblad skal ha investert rundt 100 millioner i det nye hotellet.

– Etter ni år i de samme lokalene, har vi nå behov for endring. Dette var en unik mulighet for oss. Lokalene er helt fantastiske. Og med verdens flotteste vinduer ut mot gaten, og sjøutsikt!, sier Sven Erik til Stavanger Aftenblad.

Til avisen opplyser Renaa at det bare er Michelin-restauranten som nå flytter. Det vil si at både Renaa Matbaren, selskapslokalene i kjelleren, og Renaa Xpress skal fortsette i de samme lokalene som før.

NB: Saken fortsetter under bildet.

– Vil utvikle oss

PÅ FLYTTEFOT: Sven Erik og Toril Renaa tar med seg Michelin-stjernen sin og flytter.

Videre til avisen forteller stjernekokken at det ikke er ambisjoner om flere stjerner som var den utløsende faktoren for flyttingen, men ønsket om å utvikle seg.

– Vi har jo alltid lyst til å utvikle oss og bli bedre. Men ønsket om å få to stjerner er ikke drivkraften her, jeg er bare glad for å beholde den vi har. Det er alltid en risiko ved å flytte, men det er først og fremst maten som bedømmes av Michelin-folkene og vi har ingen som helst planer om å redusere på kvaliteten. Tvert imot!, lover Renaa.

Kapasiteten blir omtrent den samme i de nye lokalene. Mens det i dag er plass til 21 gjester på Re-Naa, blir det maksimalt plass til 24 etter flyttingen.

Powered by Labrador CMS