Smak er igang

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I dag åpner dørene til Smak11 på Norges Varemesse på Lillestrøm - årets store samlingspunkt for hotell- og restaurantbransjen. 

Årets messe er enda større enn for to år siden, som den gang slo alle tidligere rekorder. 

Mens Smak09 hadde 374 utstillere, var det ventet opp mot 390 til årets messe. Hvorvidt besøkstallene blir tilsvarende større, gjenstår å se. Men i år som i 2009 arrangeres messen i kombinasjon og parallelt med NEF-dagene for Næringsmiddelindustrien, noe som bidro til at besøkstallene i 2009 nesten rundt 30.000. 

Det er med andre ord mer enn nok å se for dem som velger å legge turen innom Lillestrøm og messehallene denne uken. Messen holder åpent frem til fredag 11. februar, og samler mat og drikke, dagligvare, utstyr, interiør og design samt vin og brennevin under ett tak. I tillegg til selve utstillingene, er det lagt opp til et omfattende konkurranse-, seminar- og eventprogram. 

Blant annet skal  Årets Kokk, som er uttagningen til neste års Bocuse d’Or og ergo Norges mest prestisjefylte kokkekonkurranse, kåres. I fire samfulle dager pågår NM i Maskinoppvask. Det blir NM i konditorkunst, og Årets Grønne Kokk og Nasjonal Pizzamester 2011 skal kåres. Til og med beste rekesmørbrødkokk skal kåres! Det blir, tradisjonen tro, mesterskap i borddekking for lærlinger. En rekke høythengende priser skal deles ut: Årets hotelleder og Årets restauratør, samt Twinings Best Breakfast – konkurransen som kårer Norges beste frokostrestaurant. På Matomsorgsdagen 9. febuar arrangeres NM i institusjonskokkfaget, og Matomsorgsprisen vil bli utdelt.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS