Sirkuset er igang

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Nøyaktig klokken 09.10 i morges gikk startskuddet for Bocuse d'Or Europe-deltaker Ørjan Johannessen og commis Julie Ekse Jenssen i Brussel. Her er menyen som skal erobre Europa. 

Klokken 14.10 skal de to ha fiskefatet klart, og kjøttfatet skal presenteres 35 minutter senere. 

Hvem som går seirende ut av dagens prestisjefylte konkurranse blir klart etter klokken 17.30 i dag. 

I juryen sitter noen av Europas ledende kjøkkensjefer, deriblant Eyvind Hellstrøm som har vært dommer siden 1993. 

Konkurransen kan følges live på web-TV og oppdateringer fra Bocuse d'Or finner man også på Ørjan Johannessens Facebook-side.

Salat på potet, egg, erter og reker. (Foto: Impuls)

 

Slik ser Ørjans meny ut: 

 

Sjøtunge "AUSTEVOLL"

Posjert Sjøtunge med reker, sitron og kaviar

Artiskokk, trøffel og aromater

Gulrot , gulrot, gulrot

Salat på potet, egg erter og reker

Artiskokk emulsjon

 

Kylling Label Rouge "SMAK"

Glasert kylling med trøffel , sultan og løk

Kyllinglår Rotisseur

Selleri, eple og foie gras

Jordskokk og rødbet

Potet, trøffel og egg

Kylling sjy

Trøffelkrem

Gulrot, gulrot, gulrot (Foto: Impuls)
Teaser:

Nøyaktig klokken 09.10 i morges gikk startskuddet for Bocuse d'Or Europe-deltaker Ørjan Johannessen og commis Julie Ekse Jenssen i Brussel. Her er menyen som skal erobre Europa. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Artiskokk trøffel og glassert kylling med trøffel sultan og løk. (Foto: Impuls)